Cristina Neagu, ”Balonul de Aur” al handbalului feminin, este încrezătoare :”Mi-aş dori enorm să închei anul cu o medalie…”

România poate obţine o medalie la Campionatul European, crede Cristina Neagu. ”Balonul de Aur” al handbalului feminin este încrezător şi spune că startul bun dă speranţe pentru un parcurs lung. Alături de colegele sale, se poate întoarce în România cu obiectivul îndeplinit, scrie Mediafax.

Neagu nu se opreşte aici. Vrea calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020, cea mai importantă competiţie a selecţionatelor lumii.”Mi-aş dori enorm să închei anul cu o medalie. Gândul îmi zboară acolo şi, inevitabil, la calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo”.

Liderul echipei naţionale nu se simte presată de responsabilitatea ce apasă pe umerii săi la fiecare duel. Este obişnuită cu presiunea şi este mândră să conducă o echipă atât de puternică. ”Ştiu că fetele se bazează pe mine, se întâmplă acest lucru de câţiva ani, dar nu mă deranjează. Oricum, doar împreună putem face lucruri frumoase, nu se câştigă medalii doar prin prestaţiile unei jucătoare. Sunt mândră de faptul că sunt cea mai bună marcatoare de la Campionatele Europene, voi rămâne în istorie”, a mai spus Neagu.

România este calificată în Main Round la C.E. din Franţa. Face parte din Grupa 2, alături de Olanda, Ungaria, Germania, Spania şi Norvegia. Echipa noastră porneşte cu punctaj maxim această etapă a competiţie (4 puncte). În aceeaşi situaţie se află şi Olanda, pe care o vom avea ca adversară duminică. Partida începe la ora 19:00.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Loading...

Recomandari
Comments
Loading...