Cristina Ich e însărcinată! FOTO. Anunțul vedetei de ultima oră!

Cristina Ich a împărtășit pe rețelele de socilaizare o veste foarte importantă: va deveni mamă. Vedeta a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare în blugi, fără sutien și își ține mâna dreaptă peste sâni.

Cristina Ich a dezvăluit că este însărcinată

Cristina Ich a dezvăluit vizibil emoționată că este însărcinată și că i-a luat ceva timp până a ajuns să cunoască adevărata fericire. „Nici nu știu ce să scriu… Sunt copleșită de emotii și mă tot gândesc la ce spunea Paleologu: “Iubirea și fericirea în general, nu este o pleașcă gratuită”!”, așa și-a început vedeta mesajul de pe Instagram.

Vedeta mai spune că este încă un copil care va avea un copil și a dezvăluit că este însărcinată în 6 luni. „Mie, ca să ajung la ea, la această fericire, mi-a trebuit ceva timp și a fost al naibii de greu…. și sunt sigură că nu doar pentru mine. Sunt un copil care vă spune ca va avea un copil și nu pentru că voiam să spun, ci pentru că am fost constrânsă de cei din jur iar unii dintre voi ați fost martori la acest lucru. Presiunea celor din jur a fost uriașă și dorința mea de a duce această sarcină cât mai departe de ochii publicului nu a fost respectată.”, a mai scris Cristina Ich.

Cristina Ich este însărcinată în 6 luni
Cristina Ich a postat pe Instagram un mesaj în care a dezvăluit că este foarte fericită că va avea un copil. Sursa foto: Instagram.com

„Nu a fost ușor, am trecut prin luni de zile de coșmar, cu 1000 de gânduri care m-au făcut într-un final să ajung la o singură concluzie: “Ich, nu mai ești singură!”, desi iubeam singurătatea, mă regăseam în ea. M-am trezit din această singuratate și câteva frustrări adunate, cu un bărbat pe care il iubesc și cu un copil ce urmează să vină.”, a mai scris vedeta pe contul personal.

Articolul Cristina Ich e însărcinată! FOTO. Anunțul vedetei de ultima oră! apare prima dată în Stiri Mondene.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More