Cristian Tudor Popescu, DEZLĂNȚUIT la adresa lui Liviu Dragnea, după anunțul cu vitamina D: Un soi de monstru, de un cinism rar

0 69

Un monstru! Așa îl cataloghează jurnalistul Cristian Tudor Popescu pe liderul PSD Liviu Dragnea, după declarațiile acestuia privind tăierea banilor de la Servicii pentru cumpărarea de vitamina D care să fie dată copiilor din România. Popescu descrie declarațiile lui Liviu Dragnea ca fiind de un cinism rar.

„Nu, L. Dragnea cere ca banii să fie luați de la serviciile secrete.

Fără să spună clar și pe față că vrea să ardă serviciile la buzunar, deoarece ele sunt statul paralel care nu ascultă de el.

Cu un cinism rar, pe care nu pot să cred că nu-l vede orice mamă și tată de prichindei din țara asta, L. Dragnea îi aruncă pe micuți, ca pe o ultimă armată a disperării, împotriva SRI, SIE, SPP, STS, așa cum zeci de mii de copii creștini erau împinși în Evul Mediu, în cămăși albe și cu crucea înainte, să cucerească Ierusalimul, ceea ce regii și comandanții nu fuseseră în stare. De fapt, ca să moară pe drum de foame, de frig, înecați, violați sau să fie luați în robie chiar de creștini, până la sarazini.

Ca să pui la un loc, fără să clipești, într-o provocare murdară, cuvintele bani și SRI alături de sănătate și copii, trebuie să fii un soi de monstru”, scrie Cristian Tudor Popescu pe Republica.

Recomandari