Cristian Ghinea: Un proces important: statul român preş la Dragnea?

0 49

Cristian Ghinea atrage atentia pe Facebook despre slugarnicia ASF fata de Dragnea in scandalul NN Pensia

Un proces important: statul român preş la Dragnea?

Aflăm în curând dacă slugărnicia celor de la ASF față de Dragnea merge până la capăt.

În curând vom avea o decizie în justiție în scandalul Raluca Tintoiu. Vă aduceți aminte scandalul – cei de la NN Pensii au trimis, în aprilie 2017, o informare către clienți în care anunțau posibilitatea ca guvernul să naționalizeze Pilonul II de pensii. Dragnea, din postura lui de tartor, a cerut atunci sancționarea Ralucăi Tintoiu și, ca prin minune, conducerea ASF s-a executat și aproape instantaneu i-a retras șefei de la NN aurorizația de practică, lăsând-o practic fără job. Plus o amendă imensă pentru firmă. Numai că, la scurt timp, chiar oameni din guvern au propus desființarea Pilonului II de pensii.

Deci doamna Tintoiu avea dreptate.

Am spus încă de atunci că felul în care cei de la ASF s-a comportat este o batjocoră la adresa bunului simț.

Procesul prin care Tintoiu cere anularea amenzii care i-a fost dictată de ASF se apropie de sfârșit, iar judecătorii vor să afle dacă decizia a fost luată la comandă politică. Procesul acesta este important, pentru că, mai mult decât o reparație morală pentru fosta șefă de la NN, ar putea transmite un mesaj instituțiilor statului – nu vă mai purtați ca niște slugi ale politicienilor!

Dacă la ASF mai există un dram de demnitate, ar trebui să anuleze decizia de suspendare și să recunoască, într-un final, că s-au purtat ca niște proști.

Recomandari