Cristi, sofer de Taxify: Vă zic eu ca praful se alege de PSD. Nici în Teleorman nu o să mai voteze lumea cu ei, dracu îi mai alege pe ăștia”

0 51

Andrei Caramitru vine cu o poveste din Taxify. Soferul, un om din Teleorman se plange de conditiile din tara. Este trist ca se duce tara asta de rapa fix din cauza hotiei, dar vine si cu o solutie.

ȘOFERUL TAXIFY DIN TELEORMAN

Am mers ieri cu Taxify-ul lui Cristi. E dintr-un sat din Teleorman – un tip de 25-30 ani, a terminat greu liceul dar are ochii vii și un bun simț mai mare decât mulți “intelectuali”.

Ce mi-a spus Cristi (el a început discuția – fără să știe cine sunt) :
– “țara asta se duce de râpa. Deja suntem praf. E doar din cauza hoției. Orb să fii să nu îți dai seama”
– “data trecută m-au băgat intr-o mașina, mi-au dat 50 lei și m-au pus sa votez PSD. La bătrâni le-au dat o pungă. Le-am luat banii dar am votat cu ăilalți. Mi-a fost foarte frică că o să afle și intru la belele. Dar uite că nu au cum să știe ce faci in cabină !”
– “Acuma mă duc sigur la vot și votez cu ăștia care nu au mai fost politicieni înainte . Că toți ceilalți sunt hoți. Trebuie să schimbam treburile că nu mai merge așa. La mine în sat – le zic la toți – luați-le banii și pungile la pesediști dar votați contra lor . Că uite – mie nu mi s-a întâmplat nimic data trecută.”
– “Voi aici in Bucuresti nu știți ce se întâmpla în țară – dar uite vă zic eu ca praful se alege de PSD. Nici în Teleorman nu o să mai voteze lumea cu ei, dracu îi mai alege pe ăștia”

Ascultați-l pe Cristi. Mergeți la vot și vorbiți cu toți cei din jurul vostru. O sa câștigăm – îi spulberăm pe penali !!!

https://www.facebook.com/andrei.caramitru/posts/10216647855122644

Recomandari