Criminal la 14 ani. Un băiat și-a omorât prietenul de 12 ani pentru o consolă Xbox

Criminal la 14 ani! Un băiat și-a ucis prietenul de doar 12 ani din cauza disputei pe o consolă de jocuri Xbox. Tânărul și-a bănuit prietenul că voia să îi fure consola, iar acesta le-a povestit anchetatorilor cum s-a întâmplat totul, recunoscând cu părere de rău fapta.

Un băiat de 14 ani a omorât un altul de 12 în Republica Moldova

Evenimentul șocant s-a produs în municipiul Orhei din Republica Moldova, iar cazul a șocat opinia publică de peste Prut.

Postul de televiziune Publika susține că asasinul de 14 ani riscă ani grei de pușcărie ori chiar detenție pe viață.

Crima, cauzată de o dispută pe o consolă Xbox

Trupul neînsuflețit al băiatului de 12 ani a fost găsit azi dimineață, în jurul orei 09:00, într-o clădire abandonată din oraș.

„Victima i-a dat cu împrumut, mai demult, făptașului o platformă pentru jocuri XBOX, iar acesta refuza să i-o înapoieze. Pe parcursul zilei, suspectul a ademenit victima pentru a-i întoarce bunul, însă a ucis-o cu sânge rece și a abandonat cadavrul. Platforma a fost ridicată astăzi de către polițiști din locuința suspectului”, precizează știri.md.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT Citește pe același subiect:

„Astăzi, dis-de-dimineață, minorul a încercat să ascundă cadavrul și a cerut de la mai mulți oameni din zonă doi saci, inclusiv de la mătușa sa, căreia i-a și povestit tot ce s-a întâmplat, iar femeia a alertat poliția. În cadrul audierilor, acesta le-ar fi spus oamenilor legii că ar fi comis crima după ce minorul de 12 ani ar fi întreținut relații cu verișoara sa, însă această versiune nu s-a adeverit.”, mai precizează aceeași sursă.

Victima fusese lovită de 12 ori cu un cuțit de bucătărie.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More