Coronavirusul face ravagii în Italia, unde a fost confirmat al 4-lea deces. Pedepse cu închisoare pentru românii care nu respectă carantina

Autoritățile italiene au anunțat al 4-lea deces din cauzat de coronavirus, iar măsurile luate de guvern sunt din ce în ce mai drastice! Cel puțin 11 localități au fost introduse în carantină. Nimeni nu intră și nimeni nu iese din aceste localități, unde numărtul de români este foarte mare.

Al patrulea cetățean itaian a fost declarat mort din cauza coronavirusului

Ultima victimă este un bărbat de 84 de ani care suferea de mai multe afecțiuni. Cele patru persoane care au murit, în Italia, aveau deja și alte probleme de sănătate atunci când au luat virusul.

Epidemia de COVID-19 s-a extins în 5 regiuni din nordul țării, iar 149 de persoane sunt internate, după ce s-au infectat cu noul coronavirus. În total numărul celor infectați cu Covid-19 în Italia s-a extins la peste 200.

11 localități sunt în carantină

Italia a devenit, astfel, cel mai mare focar de coronavirus din Europa. Autoritățile italiene încearcă să limiteze răspândirea bolii. 11 orașe sunt în carantină, catedrala din Milano a fost închisă și carnavalul de la Veneția s-a încheiat mai devreme, de teama coronavirusului.

Imediat după confirmarea primelor cazuri de coronavirus, autoritățile italiene au luat măsuri drastice. Au închis efectiv 10 localități, iar în prezent străzile sunt pustii. Oamenii s-au închis în case și nu ies afară decât în cazuri de maximă urgență.

Cei care nu respectă măsurile transmise de guvern riscă o pedeapsă cu închisoarea până la 3 luni, notează Rotalianul.ro. În total, aproximativ 50.000 de oameni sunt afectați de restricțiile impuse până acum de autoritățile italiene din cauza coronavirusului.

Localitățile aflate în carantină: Casalpusterlengo, Codogno, Castiglione d’Adda, Fombio, Maleo, Somaglia, Bertonico, Terranova dei Passerini, Castelgerundo și San Fiorano.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More