Coronavirusul care nu există a omorât un primar PSD

Neculai Stratulat, primarul PSD al comunei Băluşeni din Botoşani, a murit miercuri din cauza coronavirusului, informează ziarul Botoşăneanul.

Stratulat, în vârstă de 71 de ani, a fost internat încă de săptămâna trecută la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucureşti ca urmare a unor probleme respiratorii. După internare a fost depistat pozitiv la testul pentru Covid-19.

Deşi, iniţial a trecut pe la Spitalul Judeţean Botoşani, familia sa a dorit ca primarul să fie tratat în Bucureşti, unde s-ar fi aflat în evidenţe cu anumite afecţiuni cronice.

“Avea foarte multe planuri, nici prin cap nu ne trecea. Dacă nu s-ar fi infectat cu virusul acesta ar fi avut un cu totul alt traseu”, a afirmat pentru Botoşăneanul un coleg de partid al primarului decedat.

De precizat faptul că Stratulat a ocupat din 2008 funcţia de primar al comunei Băluşeni. Social-democratul a fost absolvent al Facultăţii de Economie din cadrul Universităţii Al. I. Cuza Iaşi şi al Institutului Bancar Român. De asemenea, Neculai Stratulat a fost timp de 11 ani director al fostei Bănci Agricole.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More