Coronavirus în Casa Albă! Donald Trump, retestat de urgență, rezultat negativ

4

Alertă la Casa Albă acolo unde a fost depistat un caz de coronavirus! Drept urmare, cel mai puternic om de pe planetă, Donald Trump a fost retestat de urgență. Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Coronavirus în Casa Albă!

Alături de președintele Statelor Unite a fost testat și vicepreşedintele Mike Pence. Rezultatele celor doi au ieșit negative, conform unui anunț oficial făcut de un purtător de cuvânt.

Testele au fost efectuate după ce s-a constatat că un militar american de la Casa Albă era infectat. Culmea, discutăm despre un valet personal al preşedintelui.

Donald Trump, retestat de urgență, rezultat negativ

„Am fost înştiinţaţi recent de unitatea medicală a Casei Albe că un membru al armatei SUA care lucrează în campusul de la Casa Albă a fost diagnosticat ca având coronavirus.

Preşedintele şi vicepreşedintele au fost testaţi pentru coronavirus, rezultatele au fost negative şi au stări de sănătate foarte bune”, a spus Hogan Gidley, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei SUA.

Valeţii sunt membri ai unei unităţi militare de elită dedicate Casei Albe şi lucrează foarte îndeaproape cu preşedintele şi Prima Doamnă.

Trump a fost tulburat când a fost informat că valetul său a fost testat pozitiv, a declarat o sursă pentru presa americană.

O altă sursă de la Casa Albă a declarat că valetul, un bărbat a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a prezentat ”simptome” miercuri dimineaţa şi că vestea că cineva apropiat de Trump a fost testat pozitiv cu noul coronavirus s-a răspândit în Aripa de Vest.

Trump, vicepreşedintele Mike Pence şi oficiali de rang înalt care intră în contact cu regularitate cu ei sunt testaţi săptămânal, au declarat pentru CNN două surse la curent cu dosarul.

Recomandari