Copil omorât de câine, în mijlocul unui parc! Oamenii au privit cumplitele scene (FOTO)

Un băiat de nouă ani a fost sfârtecat la propriu de un câine, chiar în timpul zilei. Animalul din rasa bulldog s-a năpustit asupra lui cu forță, în timp ce copilul se afla pe un spațiu public. Rănile au fost atât de grave, încât cel mic a murit.

Părinții nu au putut interveni pentru a salva viața celui mic, căci reacția bulldogului a fost una extrem de rapidă și chiar mortală.

Totul s-a petrecut într-un parc de rulote (Tencreek Holiday Park) din Marea Britanie, acolo unde mai multe familii erau așezate cu rulotele.

Vecinii au ieșit rapid din mașini să vadă ce se întâmplă și au auzit pe mama îngrozită care țipă: „câinele îmi omoară copilul”.

I-a smuls brațul! Câinele a atacat o tânără și a sfârtecat un alt câine! „Piciorul și șoldul erau smulse și era sânge …” (FOTO)
Un echipaj de paramedici a mers la fața locului, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru copilul de nouă ani, fiindcă nu mai prezenta puls. Din primele cercetări a reieșit faptul că proprietarul câinelui se afla la o rulotă alăturată și nu și-a dat seama că animalul e liber.

Când copilul s-a apropiat prea mult de rulota vecină, animalul a reacționat violent, apărându-și teritoriul. Cazul a devenit cunoscut în toată lumea și a stârnit numeroase reacții. Proprietarului animalului este acum certat pentru faptul că deține în condiții necorespunzătoare un câine agresiv.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More