Un băiat de nouă ani a fost sfârtecat la propriu de un câine, chiar în timpul zilei. Animalul din rasa bulldog s-a năpustit asupra lui cu forță, în timp ce copilul se afla pe un spațiu public. Rănile au fost atât de grave, încât cel mic a murit.

Părinții nu au putut interveni pentru a salva viața celui mic, căci reacția bulldogului a fost una extrem de rapidă și chiar mortală.

Totul s-a petrecut într-un parc de rulote (Tencreek Holiday Park) din Marea Britanie, acolo unde mai multe familii erau așezate cu rulotele.

Citeste si:

Vecinii au ieșit rapid din mașini să vadă ce se întâmplă și au auzit pe mama îngrozită care țipă: „câinele îmi omoară copilul”.

I-a smuls brațul! Câinele a atacat o tânără și a sfârtecat un alt câine! „Piciorul și șoldul erau smulse și era sânge …” (FOTO)
Un echipaj de paramedici a mers la fața locului, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru copilul de nouă ani, fiindcă nu mai prezenta puls. Din primele cercetări a reieșit faptul că proprietarul câinelui se afla la o rulotă alăturată și nu și-a dat seama că animalul e liber.

Când copilul s-a apropiat prea mult de rulota vecină, animalul a reacționat violent, apărându-și teritoriul. Cazul a devenit cunoscut în toată lumea și a stârnit numeroase reacții. Proprietarului animalului este acum certat pentru faptul că deține în condiții necorespunzătoare un câine agresiv.

Citește și: