Codrin Ștefănescu, dezvăluire surprinzătoare despre Olguța Vasilescu: “E scârbită de tot ce se întâmplă”

Fostul secretar general al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre Lia Olguța Vasilescu. Astfel, în ciuda faptului că Dăncilă a fost numită oficial drept candidat al partidului la alegerile prezidențiale, sunt tot mai multe voci care se dezic de stilul de conducere al premierului. Fostul ministru al muncii este una dintre ele.

Codrin Ștefănescu, dezvăluire surprinzătoare despre Olguța Vasilescu

Codrin Ștefănescu a afirmat că Lia Olguța Vasilescu este scârbită de tot ce se întâmplă în momentul de față în PSD, sub conducerea premierului Viorica Dăncilă. Mai mult de atât, Ştefănescu şi Olguţa Vasilescu cred că împingerea actualului premier ca prezidențiabil al social-democraților reprezintă de fapt un coșmar pentru partidul condus până de curând de Liviu Dragnea.

”Fifor şi Teodorovici au renunţat nu se ştie de ce, nici nu ştiu dacă erau trecuţi în sondaj. Pleşoianu şi Firea nu sunt băgaţi în seamă. Din câte ştiu eu, nici nu erau băgaţi în sondaj. Pe Şerban Nicolae tocmai l-au mazilit din funcţie, Olguţa Vasilescu e scârbită de tot şi sentimentul e împărtaşit şi de mine.

Codrin Ștefănescu, dezvăluire surprinzătoare despre Olguța Vasilescu. Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu este nemulțumit de felul în care este condus PSD. Sursa foto – facebook

Ștefănescu, atac la Dăncilă

Nimeni din partid nu ştie care sunt sondajele reale pe care PSD le-a achitat şi le-a făcut în ultimele 4 săptămâni. În România, în acest moment, există o parte mare din electorat care doreşte dreptate până la capăt, oameni care sunt sideraţi, care ar dori un candidat care să nu uite de acest mesaj. Nu avem niciun candidat de acest fel”, a declarat Codrin Ștefănescu

Întrebat dacă Viorica Dăncilă ar putea fi un candidat bun, Ștefănescu a fost cât se poate de ferm: ” Eu trebuie să fiu sigur că acel candidat intră în turul II. Este un coşmar să mă gândesc că în turul II va intra Barna cu Iohannis, iar electoratul nostru va trebui să alegă răul cel mai mic, iar noi să trebuiască să explicăm care e răul cel ma mic Avem obligaţia să intrăm în turul II. Ca să intrăm în turul II trebuie să avem un candidat care să îndeplinească următoarele criterii: să nu schimbe discursul public, să fie votat de Congres. Habar n-am ce vor decide colegii noştri, care văd că în ultima perioadă aplaudă absolut orice”, a mai declarat Codrin Ştefănescu.

Articolul Codrin Ștefănescu, dezvăluire surprinzătoare despre Olguța Vasilescu: “E scârbită de tot ce se întâmplă” apare prima dată în Stiri Mondene.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More