Codrin Ştefănescu, despre purtătorul de cuvânt al PNL: „Este o muscă turbată, mincinoasă”

0 45

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a lansat marţi seară, în cadrul unei intervenţii telefonice la România TV, mai multe invective la adresa purtătorului de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, relatează G4Media.

Mai exact, Ştefănescu l-a etichetat pe Dancă, aflat în platou, drept „muscă turbată” şi „muscă brutală”.

„Asta este o muscă turbată, mincinoasă” şi „care nu are nicio valoare în societate”, i s-a adresat Codrin Ştefănescu moderatoarei, cu referire la Ionel Dancă.

Ignorând protestele purtătorului de cuvânt al PNL, Codrin Ştefănescu a continuat, spunându-i liberalului că el şi colegii săi din PNL le transmit oamenilor „o stare de rău, de anxietate”.

În tot acest timp, Dancă i-a reproşat lui Ştefănescu derapajul de limbaj, cerându-i totodată moderatoarei să intervină.

„Musca aia brutală pe care o aveţi în platou mă întrerupe”, a fost replica lui Codrin Ştefănescu, care a insistat pe mai departe să sublinieze că este una dintre acele „muşte care nu au activitate, nu au meserie, nu au nimic”.

În tot acest timp, intervenţia moderatorului pentru a descuraja derapajele de limbaj din emisiune a fost minimă. Ba mai mult, Andreea Creţulescu i-a transmis lui Dancă faptul că nici colegii săi din PNL nu sunt mai prejos.

Reamintim că săptămâna trecută, joi, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a fost dat afară din emisiunea lui Mihai Gâdea, după ce a spus că Antena 3 este un canal care manipulează.

Recomandari