Codrin Ștefănescu aduce amenintati după ce Klaus Iohannis a atacat PSD: ‘A încălcat Constituția și s-a dus să facă politică’

0 44

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, la Consiliul Naţional al PNL, că PSD a promis lapte şi miere, dar ”Dragnea şi câţiva acoliţi au pus mâna pe putere” şi o folosesc pentru a scăpa de dosare penale. Preşedintele a subliniat şi că oameni care îndrăznesc să-şi expună public opinia anti-PSD sunt luaţi în plină zi de Poliţie, ceea ce nu s-a mai întâmplat din anii întunecaţi ai comunismului.

Secretarul adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a reacționat, la Antena3, la atacurile în rafală ale lui Klaus Iohannis, spunând că președintele a încălcat Constituția și s-a dus la ședința liberalilor să facă politică.

„Replica e simplă. Astăzi, electoratul PNL a asistat la o piesă de teatru foarte scurtă și foarte ieftină.Interesul lui Iohannis este de a mai câștiga candidatura din partea PNL. Iohannis a încălcat Constituția și s-a dus să facă politică, deși ca președinte trebuie să fii neutru. Toată lumea a venit cu aplauze, dar aplauzele sunt false acolo. (…) Foarte multe minciuni și foarte multe prostii spuse”, a spus Ștefănescu, la Antena3.

Recomandari