Cocalarul cu permis de conducere anulat care a sfidat Poliţia şi a blocat bulevardul Tomis. „Valoarea” şi tupeul nu te ajută în orice situaţie

0 18

„Valoarea” şi tupeul nu te ajută în orice situaţie. Este lecţia pe care a primit-o Marcel Răducan, şoferul teribilist care a intrat cu maşina printre turişti, în Satul de Vacanţă. Acelaşi şofer şi-a permis aroganţa de a bloca traficul pe bulevardul Tomis pentru a-şi cumpăra ţigări, deşi în spate se afla o maşină a Poliţiei.

Aceste fapte l-au costat pe şofer, care s-a ales cu permisul de conducere anulat, după ce a recidivat în repetate rânduri, fiind condamnat de Judecătoria Constanţa, la trei ani de închisoare cu suspendare, în anul 2010 ne informeaza cugetliber.ro

Condamnat la 3 ani de închisoare

1472231559-6965-fondpermisanulat1-1472055791

În anul 2009, Marcel Răducan a fost depistat de poliţişti la volanul unui autoturism, cu toate că avea permisul de conducere suspendat. În cauză a fost întocmit un dosar penal şi a fost trimis în judecată, fiind cercetat pentru infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice. Dosarul a fost înregistrat pe data de 5 noiembrie 2009, iar în 2 iulie 2010 a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, decizia rămânând definitivă în 2011. „În baza art. 81 C.pen. suspendă condiţionat executarea pedepsei închisorii aplicată prin prezenta inculpatului, pe durata termenului de încercare de 5 ani, care se socoteşte de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri”, se arată în decizia Judecătoriei Constanţa.

Pieton pentru minim 1 an

1472231564-9591-fondpermisanulat4-1472055833

În termenul de încercare, şoferul teribilist a reuşit să-şi recapete permisul pentru a face din nou „prăpăd”. Cu toate că se afla în perioada de încercare, de 5 ani, Marcel Răducan a postat, la începutul lunii august, pe reţelele de socializare, o poză în care se lăuda cu isprava sa. Aflându-se la volanul unui Audi Q7, a intrat cu maşina pe poduleţul pietonal din Satul de Vacanţă, făcându-şi loc printre zecile de turişti şi copii, pentru a ajunge la terasa pe care o deţine, spune el, în Satul de Vacanţă. Şoferul a fost identificat şi sancţionat de poliţişti, însă asta nu avea să-l potolească.

1472231559-6391-fondpermisanulat-1472055841

La doar câteva zile, bărbatul a fost surprins de un constănţean, după ce a blocat traficul oprind pe mijlocul bulevardului Tomis pentru a-şi rezolva treburi personale. Deşi chiar în spatele său se afla o autospecială de Poliţie, asta nu l-a împiedicat să meargă şi să-şi cumpere ţigări de la un magazin din zonă, în tot acest timp agenţii de ordine publică aşteptând că şoferul să revină şi să plece, fără a solicita ajutorul colegilor de la Serviciul Rutier.

Potrivit oamenilor legii, Marcel Răducanu nu va avea dreptul de a se înscrie la examenul pentru obţinerea permisului de conducere, pentru cel puţin 12 luni.

Recomandari