Clotilde Armand revine în cursa pentru Sectorul 1, după ce a fost numită candidatul comun al Alianței USR-Plus

Europarlamentarul USR Clotilde Armand revine în forță la alegerile locale din această vară. Armand, cea care a fost pentru o noapte primar în sectorul 1 la alegerile din 2016, a obținut candidatura din partea Alianței USR-Plus, după ce candidatul Plus, tânăra Diana Buzoianu, s-a retras pentru a-i face loc europarlamentarului.

Clotilde Armand, candidatul USR-Plus la Sectorul 1

Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a celor două candidate, acolo unde s-a anunțat și faptul că Buzoianu, cel mai tânăr candidat al Alianței în Capitală (25 de ani), va deschide lista pentru consiliul local la Sectorul 1.

„Administrația coruptă, birocrația și nepăsarea de la Primăria Sectorului 1 își au zilele numărate. Împreună vom transforma primăria într-o administrație competentă, cu o creștere semnificativă a investițiilor care ne vor ajuta să aducem sectorul la nivelul capitalelor europene. Primăria trebuie să redevină a oamenilor. Împreună vom reuși”, a spus Armand.

„A venit momentul să ne luptăm pentru un Sector 1 care să fie, real, al nostru. A venit momentul să luptăm pentru aceleași standarde de viață ca în orice capitală europeană cu ale căror resurse deja ne putem compara. De 30 de ani trăim într-o logică condusă de interesele unor grupuri restrânse. În câteva luni putem să spunem, împreună, că ne-am săturat”, a spus și candidatul Plus.

Ce adversari va avea Clotilde Armand în Sectorul 1

Clotilde Armand a fost foarte aproape să furnizeze surpriza la alegerile locale din 2016. Ea chiar a fost primar pentru o seară, dar la numărarea tuturor voturilor, Daniel Tudorache a fost numit edilul sectorului 1.

Acum, Armand va lupta din nou împotriva lui Tudorache, cel care va fi candidatul PSD pentru un nou mandat. De asemenea, și partidele „de dreapta”, au la rândul lor candidați proprii.

Astfel, PNL variază între profesorul Tănase Stamule și Sebastian Burduja, cel care a înființat Liga Studenților Români din Străinătate. În ceea ce privește PMP, FANATIK a anunțat că popularii vor merge la S1 cu fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu.

Cu toate acestea, după cum au arătat negocierile pentru candidatul comun la Primăria Capitalei, când PNL, USR și PMP s-au coalizat în spatele lui Nicușor Dan, nu este exclusă posibilitatea ca Armand să fie candidatul comun al partidelor de opoziție la S1.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More