Clip hilar al unui candidat USR la Consiliul General al Capitalei: ”Eu sunt Ariel, coadă de purcel/ Ariel, Ariel/ Sunt mica sirenă, cam oligofrenă”

Ariel Chiș, candidatul de pe poziția a 2-a a listei USR pentru CGMB, a realizat un clip care parodiază clipurile de promovare electorală și l-a difuzat pe un grup intern de comunicare al USR pe care membrii Uniunii îl folosesc și pentru a face schimb de clipuri amuzante sau tot felul de glume.

Sunt Ariel şi am venit să fac curăţenie în politica românească”, a spus Chiș la începutul clipului începând apoi să cânte:

Eu sunt Ariel, coadă de purcel,/ Ariel, Ariel,/ Sunt Mica Sirenă, cam oligofrenă,/ Ariel, Ariel,/ Sunt cel mai userist dintre USR-iști,/ Ariel, Ariel,/ Eu sunt Ariel, coadă de purcel,/ Ariel, Ariel, Chiș, piș, lapte griș,/ Drăguț ca un caniș,/ Ariel, Ariel”.

Potrivit News.ro, Ariel Chiș a fost în urmă cu câțiva ani și membru al organizației PSD din Marea Britanie, iar la începutul săptămânii a fost desemnat, prin votul organizației USR București, drept candidat de pe poziția a 2-a la CGMB, fiind precedat doar de Ana Ciceală.

Ariel Chiș este fiul Eric Chiș, vicepreședinte al grupului Rompetrol în perioada 1998-2009.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More