Primarul Voluntariului si sotul Gabrielei Firea, Florentin Pandele, l-a amenintat, joi, pe Bogdan Chirieac ca va da publicitatii „sumele uriase de bani si contractele” pe care acesta le-a primit din partea PSD, din zona gruparii Dancila.

Cei doi s-au razboit in direct la Antena 3. Florentin Pandele a cerut sa intre in direct dupa ce Chirieac a atacat-o pe Firea, afirmand ca in ciuda investitiilor masive, in Bucuresti traficul este sufocant, iar in spitale conditiile sunt insalubre.

Pandele l-a acuzat pe Chirieac ca ia bani de la tabara Dancila pentru a o denigra pe Gabriela Firea.

Citeste si:

Florentin Pandele: Vreau sa-l anunt pe domnul Chirieac, care acum incearca sa promoveze mesajele unei anumite tabere din PSD, vreau sa ii spun ca Gabi Firea nu este in nicio tabara din PSD. Gabi Firea este un simplu membru al PSD. Chiar astazi, mergand spre clinica, am intrebat-o de ce nu intra intr-o tabara, ca oricum presa o tot da in tabara domnului Paul Stanescu. Ea mi-a spus ca este simplu membru al PSD

Este deranjant ca domnul Chirieac si alti colegi de-ai lui incearca sa o submineze pe Gabi Firea. Poate ar fi bine ca lumea sa stie sumele uriase de bani si contractele pe care le primeste domnul Chirieac.

Bogdan Chirieac: Nu inteleg declaratia mai multe decat controversata a domnului Pandele si chiar il invit sa publice aceste contracte, dar sa publice si fondurile oferite revistei Newsweek, poate chiar in respectiva revista.

Florentin Pandele: Sunteti foarte prost informat, nu am nicio revista. Voi publica in presa sumele si contractele pe care primiti.

Citește și:

Bogdan Chirieac: Va rog sa le publicati si sa publicati toate contractele cu terenuri din Voluntari.

Mircea Marian, jurnalist la Newsweek, ironizeaza declaratiile lui Chirieac privind finantarea revistei de catre Pandele.

Chirieac sugerează că Pandele sponsorizează Newsweek. Yes. Right. Tocmai am terminat de scris un articol despre doamna…

Gepostet von Mircea Marian am Donnerstag, 13. Juni 2019