Cleopatra Stratan și-a găsit sufletul pereche! Cu cine se iubește cântăreața

Cleopatra Stratan și-a găsit sufletul pereche! Artista se iubește cu un cântăreț celebru din showbiz-ul românesc informeaza www.cancan.ro

Melodia ”Ghiță” a dus-o pe Cleopatra Stratan (15 ani) direct în Cartea Recordurilor, în 2012, obținând nu mai puțin de șase premii. Anii au trecut, iar muzica a rămas în prim plan pentru fata cântărețului Pavel Stratan.

Acum a scos un nou videoclip în care toată lumea poate observa cât de mult a crescut, dar mai ales ce domnișoară cochetă s-a făcut.

Fiica lui Pavel Stratan se iubește cu Edward Sanda, artistul care a devenit cunoscut după ce a scos câteva hituri alături de Ioana Ignat, fostă concurentă la „Vocea României”, cum ar fi „În palma ta” sau „Doar pe a ta”.

Cei doi au și lansat o piesă împreună anul trecut.

Cu siguranță, Cleopatra Stratan se numără printre cei mai bine plătiți cântăreți din industria muzicală românească. Chiar dacă a absentat 12 ani din lumina reflectoarelor, fiica lui Pavel Stratan ”joacă” de la egal la egal cu nume sonore din industrie, printre care se numără Florin Ristei și Kamelia.

Te-ar mai putea interesa și:

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More