Cîţu acuză represalii din partea PSD-ALDE: Vor să-mi suspende mandatul pentru a mă ancheta!

0 69

Senatorul Florin Cîţu acuză că se încearcă suspendarea mandatului său (dat de cetăţeni) pentru a fi anchetat de PSD-ALDE.

Procurorii comunişti din Parlament vor să-mi suspende mandatul pentru a mă ancheta!

Dragnea şi Tăriceanu se plâng peste tot că sunt abuzaţi de statul paralel.

În Parlamentul României hamsterii lor fac anchete comuniste deşi nu au niciun fel de competenţă, expertiză sau experienţă.

Spun că alţii le fabrică dosare dar în Parlament vin cu dosare furate, inventează responsabilităţi, se antepronunţă doar pentru a putea să mă ancheteze.

Săptămâna trecută, ca să vedeţi unde s-a ajuns, în comisia economică procurorul comunist cerea soluţii pentru a mi se suspenda mandatul.

Sunt disperaţi. Nu mă sperie. Şi da, ştiu că şi agentul rus cere să fiu anchetat„, scrie Cîţu pe Facebook.

Reamintim că Florin Cîţu avertiza încă din martie că liderii PSD-ALDE, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, au dat ordin să fie anchetat în Comisia economică.

„Dragnea şi Tăriceanu au dat ordin să fiu anchetat! Hamsterul execută! Cei doi se răzbună şi cer să fiu anchetat din nou. Anul trecut am fost anchetat la ordinul lui Dragnea de Autoritatea de Supraveghere Financiară. Anul acesta la Comisia economică a avut deja loc o anchetă ilegală iar cei doi preşedinţi au fost de acord. V-am spus despre reacţia Preşedintelui Senatului după ce am scris ALDE Europe despre abuzurile membrilor ALDE din România. Abuzuri pe care Preşedintele ALDE România le tolerează. Domnule Tăriceanu, am să le scriu şi despre această anchetă comunistă şi abuzurile pe care le toleraţi. Dar lucrurile sunt şi mai grave”, a declarat Cîţu.

Liderul PNL susţine că, prin acţiunile sale de opoziţie, deranjează interesele economice pe care le are Kremlinul în România. Articolul integral poate fi citit aici.

Mai amintim în context că liberalul Cîţu este una dintre cele mai critice voci ale guvernării PSD-ALDE, el acuzând falsificarea execuţiei bugetare, a bugetului şi prezentând fapte din care ar reieşi că Eugen Teodorovici, Dragnea şi Vâlcov ar servi intereselor Kremlinului, în nici un caz pe cele ale românilor.

Recomandari