Citiți acest text scris de Vlad Voiculescu: Pentru partidul infractorilor, oricine a făcut bani cinstit, fără să fure de la stat, și refuză să se facă preș în fața șefilor de clan Dragnea și Vâlcov este etichetat ca “bogat”.

0 54

Vlad Voiculescu ne spune pe Facebook cine este de fapt acest Orlando Teodorovici, cel care distruge economia romaneasca.

Orlando Teodorovici este membru cu ștate vechi în partidul infractorilor.

În 1990 termina liceul, iar în 1991 era angajat la Ministerul Transporturilor, timp în care s-a dus și la facultate, iar la 2 ani după ce a terminat-o… a devenit direct director în Ministerul Afacerilor Externe. De atunci a mai trecut prin câteva ministere: pe la Finanțe sau pe la Fonduri Europene, inclusiv ca ministru. Doar 3 ani a fost mutat ca director la Curtea de Conturi în timpul guvernului Boc.

Practic, aproape toată viața lui nu doar că a lucrat la stat dar a lucrat doar la Guvern, director de la 28 de ani. Încă de atunci era văzut ca o speranță în interiorul partidului infractorilor.

Cu ce s-a remarcat el în toată această carieră de funcționar public? Cu vizitele dese prin cluburile de fițe. Nu am auzit de vreun proiect măreț realizat de Orlando Teodorovici (până ieri cel puțin).

Acest ipocrit, băiatul grizonat căruia îi plac cluburile, costumele și ceasurile de colecție, vorbește despre lupta lui cu “bogații” într-un discurs populist slinos de-a dreptul: “Noi avem măsuri care protejează românii. … Bogaţii îl au pe preşedinte în fruntea lor.”

Pentru partidul infractorilor, oricine a făcut bani cinstit, fără să fure de la stat, și refuză să se facă preș în fața șefilor de clan Dragnea și Vâlcov este etichetat ca “bogat”.

Acești parveniți, care sugerează că în sine e rău să fii bogat, trăiesc într-o opulență pe care nu au cum să o justifice niciodată și au tupeul să vorbească despre protejarea românilor de care, de fapt, își bat joc în fiecare zi.

Cei mai afectați sunt, ca întotdeauna, cei mai săraci dintre noi, cei mai vulnerabili. Ei sunt primii care vor simți pe pielea lor această luptă închipuită a infractorilor cu “bogații”.

Recomandari