Ciordache anunta represalii impotriva protestatarilor care l-au speriat: „Lucrurile au mers mult prea departe”

0 40

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, duminica pentru Mediafax, ca analizeaza toate posibilitatile in legatura cu actiunile pe care le va lua impotriva protestatarilor #Rezist care au lipit, sambata, mesaje pe poarta casei sale, inclusiv depunerea unei plangeri la politie.

„Analizez, fara indoiala. Analizez toate posibilitatile. Lucrurile au mers mult prea departe. Nu au nicio legatura actiunile din Parlament cu astfel de purtari in spatiul public”, a afirmat Florin Iordache, duminica, intrebat daca va depune o plangere la politie impotriva protestatarilor.

Potrivit reprezentantului Politiei Ilfov, Ciprian Romanescu, Florin Iordache poate depune plangere impotriva protestatarilor #Rezist care au lipit, sambata, mesaje obscene pe poarta casei, in termen de 90 de zile. Cei sase protestatari au fost amendati cu cate 300 de lei.

Un numar de sase protestatari #Rezist au fost amendati cu cate 300 de lei pentru savarsirea contraventiei din Legea 61 (sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice), articolul 2, punctul 14.

Un grup de protestatari #Rezist, intre care Malin Bot si Marian Ceausescu au mers, sambata la locuinta deputatului Florin Iordache.

„El ne-a aratat, noi vrem sa ii aratam mai multe”, au spus acestia. Ei au aruncat si papuci in curtea casei lui Iordache: „Ii dam papucii”, au spus ei.

In filmul publicat pe YouTube, de catre Malin Bot, se pot vedea politistii care vin la fata locului si au legitimat protestatarii. In acelasi filmulet se vede cum un autoturism iese din garaj, iar protestatarii striga „Ciordache”, dupa care spun ca fostul ministru a tamponat o alta masina in graba sa de a pleca de acasa.

Protestul vine dupa ce miercuri, deputatul Florin Iordache a aratat degetul mijlociu in plenul Parlamentului Romaniei. Deputatul Florin Iordache a evitat sa comenteze gestul din plenul Parlamentului, unde a ridicat degetele mijlocii de la ambele maini, spunand doar ca … „vi s-a parut. E un punct de vedere”.

Imaginile din plen l-au suprins pe Florin Iordache in momentul in care se intorcea de la pupitru si a ridicat ambele maini cu degetele mijlocii in aer.

Recomandari