Cioloş îi cere lui Dragnea declaraţie pe propria răspundere că nu a colaborat cu Securitatea şi cu serviciile de informaţii interne şi externe

Fostul premier Dacian Cioloş i-a solicitat liderului PSD, Liviu Dragnea, declaraţie pe propria răspundere că nu a colaborat cu Securitatea şi cu serviciile de informaţii interne şi externe.

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, i-a cerut public, duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, liderului social-democraţilor Liviu Dragnea să prezinte declaraţiile pe propria răspundere ale celor din conducerea PSD care să spună că nu au colaborat cu Securitatea niciodată şi n-au colaborat cu servicii de informaţii din ţară şi din străinătate.

„Liviu Dragnea, Sebastian Ghiţă, ceilalţi care se plimbă de câţiva ani pe la instituţiile de forţă şi pe la serviciile de care vorbesc acum şi cu care au avut treabă nu găsesc altă scuză decât să acuze ceea ce fac ei în partid spre ceilalţi. Înainte de toate, vreau să văd de la Liviu Dragnea declaraţiile pe propria răspundere ale celor din conducerea PSD care să spună că nu au colaborat cu Securitatea niciodată şi n-au colaborat cu servicii de informaţii din ţară şi din străinătate. Asta am făcut noi la PLUS, toţi cei din conducere, în frunte cu mine, asta trebuie să o facă şi ei”, a declarat Dacian Cioloş, citat de site-ul informativ al PLUS.

Fostul premier a vorbit, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, şi despre proasta guvernare a PSD-ALDE, subliniind că Liviu Dragnea nu face decât să vândă poveşti.

„Asta au făcut de când au ajuns la guvernare: au atacat justiţia, au atacat statul român ca să îşi rezolve problemele. România începe să devină tot mai mult un stat controlat de un partid. Vreau să-mi arate Liviu Dragnea unde este bunăstarea în buzunarul românilor şi în mâna cui este buzunarul românilor de un an şi ceva. Faptul că Dragnea se duce doar prin sud, unde are gardă pretoriană care îl înconjoară, şi stă ascuns pentru că nu are curajul să iasă în piaţa publică în faţa românilor să dea explicaţii arată halul în care a ajuns Dragnea în fruntea PSD”, a precizat Dacian Cioloş.

Fostul comisar european a atacat şi „antieuropenismul lui Dragnea şi lipsa de consecvenţă din declaraţiile liderului PSD”:

„Dragnea nu ştie ce vrea de fapt. Ba este european, ba vrea un colţişor pentru România. O să aibă dânsul un colţişor pentru dânsul mai încolo un pic, deocamdată pe noi ne interesează cum facem să stopăm ciuma asta care duce România la sapă de lemn, prioritatea noastră sunt românii care cred că România poate să stea demnă în Uniunea Europeană.”

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More