Ciolos a cerut sa fie scoase la iveala HOTIILE mogulilor: „Nu va lasati timorati”

0 58

Intr-un interviu eveniment acordat Revistei 22, ministrul Cristian Ghinea dezvaluie ca atitudinea sa de a scoate la iveala neregulile grave din timpul guvernarii Ponta a fost incurajata de premierul Dacian Ciolos.

Ghinea a atacat in principal afacerile dubioase incheiate de deputatul PSD Sebastian Ghita, bun prieten al fostului premier.

„E vorba de niste initiative individuale ale unor ministri care au cerut voie primului ministru sa iasa si sa vorbeasca si primul ministru a fost foarte bucuros sa vada aceasta abordare. (…) Au fost niste initiative pe care primul ministru le-a sprijinit si le incurajeaza acum in guvern”, a declarat Ghinea.

Imediat dupa dezvaluirile sale, Ghinea a fost convocat la o sedinta de linsaj in Comisia pentru Afaceri Europene a Camerei Deputatilor, unde a fost atacat in grup de mai multi alesi ai PSD, printre care se aflau Ana Birchall, Sebastian Ghita, Eugen Teodorovici si altii. In paralel, televiziuni si publicatii apropiate de PSD au declansat campanii de denigrare a ministrului.

Acum, Ghinea spune ca nu s-a lasat intimidat, dezvaluind ca insusi premierul Dacian Ciolos le-a cerut si i-a incurajat pe ministri sa scoata la iveala neregulile din afacerile derulate cu statul de moguli din politica sau apropiati de lideri politici.

„Primul ministru le-a spus: n-aveti de ce sa fiti timorati, genul asta de activism si de scoatere la lumina a problemelor trebuie sa fie model standard pentru guvern. Eu sper sa devina model standard pentru toti ministrii”, a aratat Cristian Ghinea.

Recomandari