Cioloş, atac la Dragnea: O femeie, victimă a lui Dragnea, trece printr-o dramă de proporţii. S-a ales cu ani grei de puşcărie

Liderul PLUS Dacian Cioloş a atras atenţia, luni, într-o postare pe pagina sa de socializare, asupra „dramei personale de proporţii” prin care trece Olguţa Şefu, „o victimă” a liderului PSD Liviu Dragnea, „care s-a ales cu ani grei de puşcărie”.

„Olguţa Şefu (director executiv adjunct al DGASPC Teleorman – n.r.) este o femeie care trece printr-o dramă personală de proporţii. În mod paradoxal, ea este victima unui proces din care s-a ales cu ani grei de puşcărie. Numele ei este posibil să nu spună publicului nimic, e doar încă un nume de funcţionar public prins într-un dosar de corupţie în urma căruia va plăti scump o semnătură. Pe de altă parte, numele lui Liviu Dragnea nu mai are nevoie de nicio prezentare. Numele lui se găseşte în dosarul în urma căruia Olguţa Şefu va merge la puşcărie. Pentru că semnătura dată a fost pentru el. O semnătură care părea inofensivă, probabil, atunci când a fost dată, aşa cum chiar respectiva doamnă spunea cu amărăciune: ‘Eu semnam sute de astfel de rapoarte… Este posibil să fi semnat ca primarul’”, scrie Cioloş.

Fostul premier afirmă totodată că „din nefericire pentru România, aşa funcţionează administraţia publică locală instrumentată de către PSD în ultimii 30 de ani”.

„Dosare neverificate, semnături puse fără să ştii de ce le dai, hârtii care circulă fără să fie asumate şi prejudicii pe care le plătim la nivelul întregii societăţi. Politicienii fac presiuni pentru că li se permite. În cazul de faţă, avem şi ani grei de puşcărie, pentru că cineva nu a avut curajul să refuze un mare mahăr local. O tragedie personală, una care se adaugă dramei naţionale prin care trece România. Olguţa Şefu a semnat ca nişte oameni de partid să fie plătiţi din bugetul alocat copiilor din judeţul Teleorman. Aproape că victimele corupţiei trec nebăgate în seamă, o notă de subsol în dosarul unui om care declară senin că e dispus să meargă până la capăt dacă este condamnat”, punctează liderul PLUS.

În final, Cioloş avertizează asupra faptului că „avem aici o lecţie importantă pentru noi toţi, cu precădere pentru cei care trebuie să administreze bunul mers al statului român” şi face un apel către funcţionarii publici, „cât se poate de dureros”:

„Nu mai cedaţi presiunilor, nu plătiţi voi pentru cei care deţin puterea la un moment dat, gândiţi-vă la voi şi la familiile voastre şi, mai presus de orice, gândiţi-vă la oamenii nevinovaţi din România care suferă din cauza caracatiţei construite de PSD”.

Loading...

Recomandari