Ciolos arata din nou cat este de SERIOS: „Mi-am dat un cuvant si imi tin cuvantul”

Dacian Ciolos ar fi fost invitat de catre liderii PNL sa se inscrie in partid, anunta surse citate de Realitatea TV. Propunerea a venit in cadrul intalnirii pe care premierul o are la Palatul Parmalemtului cu liderii liberali.

Sedinta a inceput la ora 17.00 la grupul PNL de la Camera Deputatilor.

Liderul PNL Caras, Marcel Vela, i-a propus lui Ciolos sa se inscrie in PNL. Pe langa Vela si alti lideri ai PNL i-au adresat invitatia lui Dacian Ciolos de a intra in PNL informeazăaktual24.ro

Premierul Dacian Ciolos i-a refuzat pe liberali.

„Mi-am asumat un mandat de prim-ministru in numite conditii, mi-am luat un angajament clar, dar sunt pus sa repet in fiecare luna, sper ca e ultima data: Mi-am dat un cuvant si imi tin cuvantul – pana la sfarsitul mandatului nu ma inscriu intr-un partid politic, nu imi fac partid politic si nu candidez la alegerile parlamentare”.

Dacian Ciolos a mai afirmat ca nu stie ce va face dupa terminarea mandatului.

„Nu vreau sa fac nicio afirmatie despre ce fac dupa aceea pentru ca pur si simplu nu stiu. Sunt doar un om, nu am o agenda ascunsa. In noiembrie m-am angajat la un anumit mandat si imi propun sa il duc la bun sfarsit in mod onest”, a declarat Dacian Ciolos.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *