Cine sunt muncitorii români care au murit în accidentul din Olanda. Unul dintre ei avea numai 25 de ani

Un microbuz ce transporta muncitori români sezonieri a fost implicat într-un accident grav în Olanda, în urma căruia doi pasageri au murit.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Cine sunt muncitorii români care au murit în accidentul din Olanda

Accidentul rutier în care au fost implicați muncitorii români a avut loc în dimineața zilei de miercuri, iar reprezentanții poliției spun că microbuzul care transporta nouă angajați sezonieri români a intrat în coliziune cu un alt autovehicul.

Incidentul a avut loc la intersecţia dintre Medemblikkerweg (N240) şi Wagenpad, în Middenmeer, potrivit raportului poliției olandeze.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

În urma impactului dintre cele două autovehicule, doi pasageri ai microbuzului, amândoi cetățeni români, au murit.

Cei doi români plecaseră în Olanda să muncească în horticultură. Este vorba despre doi bărbaţi în vârstă de 44 de ani şi, respectiv, de 25 de ani. În urma impactului, ei au fost proiectaţi în afara maşinii. Unul dintre ei a murit pe loc, iar celălalt a fost transportat la spital, dar la scurt timp a decedat.

ADVERTISEMENT

Vina aparţine şoferului microbuzului

Raportul oamenilor legii mai arată că vina ar aparține șoferului microbuzului, care nu s-a asigurat atunci când a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu cealaltă maşină.

Atât microbuzul cu muncitorii români, cât și cealaltă mașină au fost proiectate în afara carosabilului.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Reprezentanții poliției olandeze a mai transmis că nu au descoperit alcolemie în cazul şoferului microbuzului.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More