Cine este Teodor, copilul care a primit golden buzz de la Andi Moisescu la Românii au Talent. Băiatul a uimit cu calculele sale

Emisinea concurs „Românii au talent” de vineri 14 februarie s-a încheiat cu un golden buzz primit de un copil de 6 ani. Teodor i-a uimit pe juraţii concursului, dar şi pe telespectatorii de acasă, cu calculele pe care acesta le face.

Cine este Teodor, copilul care a primit golden buzz de la Andi Moisescu la Romînii au Talent

Ultima ediţie a concursului „Românii au talent” s-a încheiat cu un golden buzz pentru concurentul Teodor în vârstă de 6 ani. Andi Moisescu i-a dat micuţului matematician golden buzz.

Teodor citeşte de la 4 ani, iar acum face calcule matematice complexe. Mama lui l-a găsit o dată pe micuţ când acesta învăţa limba japoneză pe Youtube. De asemenea, Teodor are ca pasiune compozitorii de muzică şi figuri care au marcat istoria.

Teodor vrea să se facă de toate când va fi mare

Teodor a avut emoţii când a intrat în scenă, dar s-a acomodat rapid şi a făcut faţă cu brio de întrebărilor celor patru juraţi. După ce a anunţat ce va face pe scenă, respectiv calcule japoneze, copilul a început să calculeze mai multe numere apărute pe ecran la interval de cîteva secunde.

Mihai Petre l-a întrebat pe Teodor cu cine a venit, iar acesta, spre deliciul juratului şi al sălii, a spus că a venit „cu tramvaiul„.

După, acesta a calculat pe scena „Românii au talent” în timp ce recita din poezia „Somnoroase păsărele”. Juraţii concursului au scris pe câte un carton câte patru nume de compozitori. Teodor a spus sălii prenumele compozitorilor în timp ce calcula numere cu 2 cifre în 15 secunde.

După reprezentaţia matematică oferită de Teodor, Florin Călinescu l-a întrebat pe micuţ ce îi place să mânânce. „Îmi place să mănânc carne. De toate felurile, dar nu în supă”, a spus Teodor.

De asemenea, Florin Călinescu l-a mai întrebat pe micul matematician ce vrea să se facă când o să fie mare. „De toate vreau să mă fac”, i-a răspuns Teodor omului de televiziune.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More