Cine este noua iubită a lui Victor Slav! Foto

Victor Slav nu se dezminte. Deși în ultima perioadă s-a zvonit că s-ar fi împăcat cu Bianca Drăgușanu, lucrurile nu stau chiar așa. Îndrăgitul prezentator TV a fost cucerit de o altă femeie cunoscută în peisajul monden din România.

Cine este noua cucerire a lui Victor Slav

Potrivit informațiilor furnizate de Cancan.ro, cea care l-a întors pe Victor Slav din drumul către împăcarea cu Bianca Drăgușanu este nimeni-alta decât Cristina Alexandru, cunoscută în lumea showbiz-ului românesc drept „Sexy-Brăileanca” de Iași.

Totul a început odată cu apariția cunsocutului prezentator TV, pe meleagurile moldovenești, alături de colegul și bunul său prieten Cătălin Cazacu. Însoțiți de DJ Cra, cei doi au luat parte la un eveniment desfășurat în cadrul unui club exclusivist din Iași. Inevitabil, atmosfera s-a încins, astfel că Victor Slav a  început să dea rapid târcoale prezențelor feminine din jurul său. Așa se face că vedeta a pus ochii pe Cristina Alexandru. Cucerit de formele apetisante ale „Sexy-Brăilencei” de Iași, prezentatorul emisiunii Vulturi de Noapte a trecut la atac.

„Sexy-Brăileanca” de Iași. Sursa foto: instagram.ro
„Sexy-Brăileanca” de Iași. Sursa foto: instagram.ro

Victor Slav, sedus de „Sexy- Brăileanca” de Iași

De aici și până la o idilă în toată regula a mai fost doar un pas.  Bianca Drăgușanu, femeia care i-a dăruit un copil, părea dispusă să facă pasul spre o împăcare, însă acest lucru nu l-a oprit pe cunoscutul prezentator TV să-și pună din nou în valoare talentele de cuceritor.

Cum să mai aibă el șanse să se împace cu frumoasa Bianca dacă umblă cu așa scursuri? El fiind foarte „selectiv” la femei, de data asta, a ales suprema supremelor din Iași, acolo unde a avut aseară eveniment. A trecut de la strâmba din Pitești, la asta din Iași. Nu o să îl mai ia nicio femeie de bun pe omul ăsta… ce penal!!!” , a transmis persoana care a semnalat respectiva idilă pentru sursa citată.

 

Articolul Cine este noua iubită a lui Victor Slav! Foto apare prima dată în Stiri Mondene.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *