Cine a fost Cornel Galeș. A fost căsătorit timp de 20 de ani cu Ileana Ciuculete

Cornel Galeș a murit, duminică, într-un accident de mașină produs în Spania. Fostul șot al cântăreței Ileana Ciuculete mergea să ia masa într-un restaurant cu specific românesc când și-a găsit sfârșitul.Cornel Galeș a fost căsătorit timp de 20 de ani cu Ileana Ciuculete, cântăreața de muzică populară care a murit brusc în 2017 în urma unei ciroze hepatice.

În perioada în care a fost cu artista, Galeș a fost și impresarul ei, ocupându-se de managementul carierei sale. După decesul cântăreței, Cornel Galeș a fost implicat într-un scandal de proporții cu cei doi copii ai artistei dintr-o căsnicie anterioară. Aceștia s-au judecat pentru averea artistei.

Fiii Ilenei Ciuculete l-au acuzat pe Cornel Galeş că a vândul fără acordul lor o vilă de aproximativ 200.000 de euro, aproximativ trei kilograme de bijuterii din aur, poşete, zeci de perechi de pantofi, haine de blană în valoare de 5.000 de euro şi costume populare în valoare de 40.000 de euro.

În 2018, magistrații au dat o decizie privind împărțirea averii Ilenei Ciuculete între cei doi băieți ai ei și fostul său soț. Cornel Galeș a fost obligat de judecători să le plătească celor doi fii ai Ilenei Ciuculete câte 34.000 de euro, cotă-parte din imobilul pe care l-a vândut cu suma de 91.000 de euro, dar și câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor.

El a rămas cu suma de 23.000 de euro, cotă-parte din banii încasați din vânzarea casei din Capitală, și 4.000 de lei din drepturile de autor. Între timp, Cornel Galeș s-a angajat la o agenție de turism și a început o relație cu șefa lui de acolo, Viviana.

Citește mai mult AICI

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More