China ar fi trimis sute de mii de mii turiști în toată lumea ca să răspândească coronavirusul. Un oficial american lansează acuze foarte grave

China este acuzată că ar fi trimis sute de mii de mii turiști în toată lumea ca să răspândească coronavirusul. Această teorie extrem de gravă a fost lansată de un nume de la Casa Albă.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

China ar fi trimis sute de mii de mii turiști în toată lumea ca să răspândească coronavirusul. Un oficial american lansează acuze foarte grave

Războiul acuzațiilor pe axa Washington – Beijing ajunge la un alt nivel. După ce mai multe voci de la Casa Albă, în frunte cu președintele Donald Trump și secretarul de stat Mike Pompeo au acuzat China că a distrus probe de coronavirus, acum vin o serie de acuzații mult mai grave.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Administrația Trump și-a intensificat campania de învinovățire a Chinei pentru pandemia de coronavirus. Un angajat de la Washington susține că Beijing-ul a trimis pasageri ai unei companii aeriene interne pentru a răspândi infecția în întreaga lume.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

“Virusul s-a născut în provincia Wuhan, pacientul zero a fost în noiembrie”, a declarat consilierul comercial al Casei Albe, Peter Navarro, la ABC în această săptămână, conform Bloomberg.

“Chinezii, în spatele scutului Organizației Mondiale a Sănătății, au ascuns timp de două luni virusul față de întreaga lume și apoi au trimis sute de mii de chinezi cu avioane la Milano, New York și pe tot globul pentru a răspândi boala”, spune angajatul Administrației Trump.

ADVERTISEMENT Citește pe același subiect:

  • Ce amendă rişti dacă nu porţi masca de protecţie în spaţiile închise şi pentru pentru plecarea din localitate fără declaraţie pe proprie răspundere
  • Un bebeluş din Rusia s-a născut infectat cu COVID-19. Care este cauza principală
  • Guvernul instituie astăzi starea de alertă! Ce amenzi riscă românii care nu respectă legea
  • Coronavirus în România, 18 mai 2020. S-au înregistrat 16.871 de infectări și 1.107 de morți. Live Update
  • FABULOS! A câștigat peste 600 de milioane în plină criză. Incredibil pe ce a putut miza…

Milano și New York, focare ale pandemiei

În ultimele luni, cele două orașe amintite de Navarro ca fiind zone în care chinezii ar fi răspândit virusul, Milano și New York, au fost grav afectate de pandemie.

În ciuda acestui lucru, cercetătorii de la Universitatea New York au stabilit luna trecută că explozia cazurilor COVID-19 din zona orașului american a rezultat în mare parte din pacienții infectați care au zburat din Europa, inclusiv Marea Britanie, Franța, Austria și Olanda.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Comentariile lui Navarro se adaugă la seria aproape zilnică a atacurilor americane asupra Chinei. Nume importante de la Casa Albă au spus că virusul a scăpat dintr-un laborator din centrul orașului Wuhan.

Recent, secretarul de stat de la Casa Albă, Mike Pompeo a făcut acuzații grave și a spus că oficialii chinezi au distrus probe de COVID-19.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

”Credem cu tărie că Partidul Comunist Chinez nu a raportat focarul noului coronavirus la Organizația Mondială a Sănătății. Chiar și după ce CCP a notificat OMS despre focarul de coronavirus, China nu a distribuit toate informațiile pe care le avea”, a declarat Mike Pompeo.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More