Chiar dacă în Italia numărul persoanelor moarte de coronavirus a ajuns la 1000 pe zi, autorităţile medicale informează că încă nu s-a atins vârful epidemiei

Deşi în Italia în ultimele 24 de ore au murit 1.000 de oameni bolnavi de coronavirus, autorităţile medicale spun că tot nu s-a atins vârful epidemiei.

În Italia nu s-a atins vârful epidemiei de coronavirus, deşi în ţară au murit 1000 de oameni în ultimele 24 de ore

În contextul în care coronavirusul face ravagii în Italia, în ultimele 24 de ore făcând 1.000 de victime, autorităţile meeicale din Peninsulă tot nu au veşti bune, scrie agerpres.ro. Aceştia informează că vârful epidemiei de coronavirus încă nu a fost atins.

Şeful Institutului Naţional de Sănătate, Silvio Brusaferro, la o zi după ce alte 6.150 de persoane au fost depistate pozitiv şi 712 au murit în 24 de ore, a spus că încă nu a venit ceea ce este mai rău în privinţa pacienţilor infectaţi cu coronavirus.

Există semne ale încetinirii în ceea ce priveşte numărul de pacienţi infectaţi

Nu am atins încă vârful şi nu l-am depăşit”, a spus directorul Institutului Superior de Sănătate într-o conferinţă de presă.

Totuşi, Silvio Brusaferro a precizat că există “semne ale unei încetiniri” în ceea ce priveşte numărul de pacienţi infectaţi şi a sugerat că vârful nu ar fi departe.

După ce se va atinge maximul epidemiei, în Italia, ritmul apariţiei de noi persoane infectate va fi descendent substanţial.

Când va începe scăderea, ritmul ei va depinde de comportamentul nostru”, a precizat Silvi Brusaferro.

Acesta a făcut referire la cât de strict vor continua italienii să respecte interdicţiile de deplasare impuse de autorităţile din Peninsulă.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More