Cheloo, moment spectaculos în fața lui Mihai Bendeac la iUmor. O brunetă a făcut show în emisiune cu cântărețul

O brunetă sexy și-a făcut mendrele cu Cheloo, pe scena iUmor! Pe scenă și-a făcut apariția o dominatoare în carne și oase. Spre deosebire de locul ei de muncă, acum aceasta s-a desfășurat pe scena iUmor, unde a venit cu tot arsenalul din dotare: bici, costum de latex, pantofi cu touri foarte înalte.

O brunetă sexy și-a făcut mendrele cu Cheloo pe scena iUmor

Focoasa brunetă a avut nevoie de un voluntar, îns Mihai Bendeac a fugit imediat, așa că a rămas Cheloo, care s-o ajute pe dominatoare la spectacol. Juratul s-a așezat liniștit pe scaun și a lăsat-o pe brunetă să se desfășoare. Aceasta s-a desfăcut la rochia de latex care i se mula perfect pe toate formele ei apetisante.

Cheloo însă a rămas calm. Bruneta a început să se unduiască pe lângă Cheloo, dar acesta a rămas la fel de calm. Mai mult, concurenta s-a așezat chiar în poala hip-hopperului, dar acesta a rămas ca de gheață. La un moment dat, sânii i-au ieșit din rochia de latex, chiar sub nasul lui Cheloo, dar acesta a rămas indiferent.

O brunetă sexy și-a făcut mendrele cu Cheloo pe scena iUmor
O brunetă sexy și-a făcut mendrele cu Cheloo pe scena iUmor. Sursa foto: antena1.ro

Mihai Bendeac a provocat-o pe dominatoare

Spectacolul s-a încheiat, iar bruneta a vrut să arate că femeia este cea care poate domina bărbatul prin senzualitatea ei. Mesajul nu a fost bine primit de niciunul dintre jurați.

„Am fost rezervă pentru Bendeac, am luat asupra mea un număr care, culmea, se îndreapta spre el! Dar mereu lumea spune Cheloo e rău, el nu participă, dar azi nu! Am zis <<hai, arată-mi=”” ceea=”” ce=”” nu=”” știu!=””>>. Dar nu s-a întâmplat nimic, doar am stat pe scaun. O dată vreau să particip și eu și nu se întâmplă nimic. Este umilitor!”, a explicat Cheloo.

Cel care s-a agitat cel mai tare a fost Mihai Bendeac, care a fugit cu toate picioarele de bruneta sexy, la început. Acesta a încercat s-o intimideze și s-o enerveze pe brunetă. I-a spus chiar că nu a dominat pe nimeni, mai ales pe el și că nici nu are anse vreodată s-o facă. Delia se aștepta ca la un moment dat bruneta să folosească biciul pe Mihai Bendeac, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Concurenta a rămas calmă și și-a luat cele trei voturi negative de la jurați.

Pe scena comediei a urcat și un mongol, care a încercat să demonstreze cât de puternic este. Străinul i-a purtat pe umeri, apoi i-a dat în leagăn pe jurați și gazdele emisiunii. Punctul culminant a fost atunci când Bendeac și Cheloo au fost dați simultan în leagăn.

„Nu credeam că o să am șansa în viața asta să mă dau în leagăn, cărat în spate de un mongol. Aveam o singură grijă cât eram în leagăn: că Bendeac se va speria și va sări peste monitoare. Și mă gândeam cum va trebui să îl reduc la tăcere pe Mihai, dacă aș fi supraviețuit!”, a spus Cheloo.

Articolul Cheloo, moment spectaculos în fața lui Mihai Bendeac la iUmor. O brunetă a făcut show în emisiune cu cântărețul apare prima dată în Stiri Mondene.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More