„Cerem evacuarea Satanei de la Cotroceni”. Un fost deputat PSD isi anunta candidatura la Presedintie.

0 60

Ninel Peia, fost deputat PSD de Ilfov, anunta intr-un comunicat de presa ca isi va depune candidatura le Presedintia Romaniei. El este sustinut de fostul sef al Statului Major al Armatei, Mircia Chelaru.

Intr-un comunicat de presa transmis redactiei aktual24.ro, trei fosti generali de armata [General (r.) prof. Dr. Mircia Chelaru, General bg.(r.) prof.univ.dr. Onosor Constantin, General bg.(r.) prof.univ.dr. Rotaru Nicolae] anunta ca Ninel Peia va candida la Presedintie in numele partidului Neamul Romanesc.

„Consiliul Fondatorilor Nationali si Organizatiile Teritoriale Consacrate au hotarat consensual sa nominalize pe domnul Ninel PEIA, presedinte fondator, drept candidat desemnat al Partidului Neamul Romanesc in competitia electorala pentru demnitatea suprema de Presedinte al Romaniei. Astfel, prin decizia luata dam un raspuns limpede societatii romanesti, in general, membrilor si simpatizantilor partidului, in special, referitor la angajarea radicala si fara echivoc a Partidului Neamul Romanesc in continutul profund si reformator al politicii nationale.

Adresarea noastra se indreapta totodata catre toti traitorii in sfanta lege a romanismului dar si catre acei patrioti de alte origini care se manifesta sincer ca aparatori si promotori a valorilor noastre nationale in Europa si in lume, indiferent de natura convingerilor lor politice sau civice. 
 Convinsi ca lupta pentru recuperarea Demnitatii Nationale, refacerea Unitatii Neamului Romanesc in teritorialitatea sa legitima, asezarea vietii noastre pe temeiul Bunatatii Crestine, Binelui Comun si Dreptatii Sociale si Juridice, revenirea la Cultul Muncii Cinstite si Inteligente ca sursa de prosperitate individuala si propasire colectiva, dar mai ales asigurarea Starii de pace pentru Natiune, va fi una grea si anevoioasa, cerem sprijinul entuziast al intregii romanitati, al celor care inteleg pericolul decaderii noastre si s-au saturat de fagaduinte desarte si asteptari mutilate de decenii de o clasa politica oligarhica, opresoare si ostila Neamului Romanesc, dar profund servila intereselor strainatatii, de evidenta factura coloniala.

Este si motivul pentru care, noi, in calitate de fondatori doctrinari si garanti prin juramant ai respectului legii, onoarei, reconstructiei si dreptatii, ai standardului de vointa si jertfa, sustinem si sprijinim candidatura domnului Ninel Peia, ca reprezentant legitim si calificat al Partidului Neamul Romanesc la functia suprema in Stat”, se afirma in comunicat.

Fostul deputat PSD Ninel Peia anunta, in martie 2017, ca va organiza un miting in Piata Universitatii impotriva consilierului prezidential Sandra Pralong pe care o acuza ca face parte din „hidra sorosista”.

„25 martie, Piata Universitatii, ora 18! Sandra Pralong NU la Cotroceni! Pentru Tara, pentru Neam, pentru Credinta!

Sambata 25 martie sa ne adunam, noi, toti cei care simtim romaneste si credem ca putem fi patrioti adevarati, imbracati cernit, pentru ca ne jelim Tara, in Piata Universitatii, Piata Jertfei Revolutiei, la ora 18. Aici, vom cere evacuarea Satanei de la Cotroceni. Apoi, vom pleca in pelerinaj chiar spre minunatul Palat Cotroceni, acum cazut sub ghearele hidrei sorosiste. Acolo, cu lumanari in maini, sa ne rugam pentru sufletul Neamului, pentru iertarea pacatelor si salvarea Tarii din puterea Intunericului. Ne vom ruga si pentru iertarea sufletului Sandrei Pralong, dar o vom ruga sa-si mute mintea atee de langa urechea lui Iohannis si sa i se faca mila de Poporul Roman pe care o vom ruga sa il pagubeasca de parerile duhurilor care o bantuie zi si noapte”, este anuntul postat pe Ninel Peia pe Facebook.

Ninel Peia a fost deputat PSD de Ilfov. El apare in fotografia de profil de pe pagina de Facebook cu o arma cu luneta in mana.

Recomandari