Celebrul protestatar Marian „Ceausescu” pleaca definitiv din Romania: „Voi locui intr-o tara civilizata unde politicienii sunt reprezentantii poporului, nu ‘stapani’ ca in Romania”

Celebrul protestatar Marian Morosanu „Ceausescu” a anuntat, joi, ca pleaca definitiv din Romania. El se va stabili in Danemarca.

„Astazi este ultima mea zi de Romania, sunt in drum spre aeroport. Eu de acum voi locui definitiv intr-o tara civilizata unde politicienii sunt reprezentantii poporului, nu ‘stapani’ ca in Romania.

Iar o mare parte din politicienii hoti, comunisti, condamnati penal, militieni, securisti si jandarmi vor desface sampania sa bea de bucurie”, a scris Morosanu pe Facebook.

El a facut apoi un live de pe aeroportul Otopeni in care si-a prezentat biletul de avion, afirmand ca este doar „dus”.

Securistul Comunist Tariceanu, Securistul Bolsevic Teodor Melescanu, Sluga Ciordache, Pupatorul feselor lui Iliescu Serban Nicolae, Condamnatul Mitraliera Radulescu,pentru dare de mita, Repetentul sluga Nicolicea, si toti politicieni penali,militieni(criminali tari din 89) A fost o farsa nu plec eu din tara,dar voi veti pleca de la putere, poporul roman nu va iarta.

Gepostet von Ceausescu Marian am Donnerstag, 11. Juli 2019

Marian Morosanu este unul dintre cei mai cunoscuti protestatari din Piata Victoriei. Numerosi lideri ai PSD au avut de a face cu el, acesta urmarindu-i pe strada pentru a le reprosa atacurile impotriva justitiei si protejarea coruptilor. Intr-un acces de furie, Liviu Dragnea l-a catalogat drept „Securila”.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More