Celebrul Doctor Oz te sfatuieste! Ai peste 40 de ani? Trebuie sa iei aceste suplimente

0 56

Doctor Oz le sfatuieste pe femeile care au trecut de varsta de 40 de ani sa ia in fiecare zi urmatoarele suplimente. Iata ce anume:

Aspirina pentru copii (sau jumatate de aspirina), in fiecare seara
Aceasta ajuta la subtierea sangelui si scaderea semnificativa a atacurilor vasculare (cerebrale, infarct).

Multivitamine si minerale
O tableta/zi, daca s-ar putea, impartita in doua (dimineata si seara) pentru o absorbtie mai buna. Ajuta la imunitate, energie si reduce riscul cancerului la san.

Calciu+magneziu+vitamina D
Calciul este extrem de important pentru oase si evitatea osteoporozei, dar este nevoie sa fie combinat cu vitamina D pentru fixare si cu magneziu. Magneziul este un tonic general, anti-depresiv, mentine constanta concentratia calciului in sange si contracareaza efectul de constipatie pe care il are calciul. Dozele corecte sunt: 600 mg calciu, 400 mg magneziu, 1000 unitati vitamina D. Este bine sa fie luate la 2 ore dupa orice alt supliment, cu lapte sau iaurt.

Dupa 40 de ani, scade si metabolismul, iar din masa musculara – cea care consuma cele mai multe calorii – se pierde intre 3% si 5 %, asa ca risti sa te ingrasi mult mai repede, asa catrebuie sa iei masuri, sa mananci sanatos si sa faci miscare mai multa.

Recomandari