Cel mai scump produs de Black Friday – un Ferrari în valoare de 263.000 euro

Cel mai scump produs de Black Friday este reprezentat și în acest an de un autoturism. Vorbim despre o mașină considerată în clasa lux. Astfel, la vânzare a fost scoasă în premieră un Ferrari GTC 4 Lusso. Aceasta vine și cu o reducere substanțială de 45.000 de euro, de la 308.000 euro la 263.000 euro. Practic cine dorește să conducă o asemenea mașină trebuie să știe că ar face o afacere pe cinste dacă o achiziționează în această perioadă.

Cel mai scump produs de Black Friday

De altfel, oficialii celui mai important magazin online, eMag estimează vânzări de peste 500 de milioane de lei în acest an. Nu mai puțin de 3,5 milioane de produse se vor afla în promoţie pe 15 noiembrie. „Estimăm pentru ediţia din acest an de Black Friday că vânzările vor depăşi 500 de milioane de lei. De asemenea, Black Friday este un eveniment bun pentru noi şi o investiţie bună de a atrage 60.000 de clienţi noi.

Ne propunem ca livrarea produselor să se facă în 13 zile, până pe 28 noiembrie. Este şi un motiv pentru care Black Friday din acest an să fie pe 15 noiembrie, şi nu pe 22 sau pe 24 noiembrie. Ne propunem să atingem acest obiectiv în 99% din total. Pentru cei care nu primesc coletele la timp, vom reface comenzile şi îi vom recompensa, pentru că este greşeala noastră.

Se vinde un Ferrari în valoare de 263.000 euro

Primele cinci zile sunt foarte importante, toate companiile de curierat lucrând non-stop, astfel că 70% dintre comenzi vor fi expediate în aceste prime cinci zile”, a declarat Iulian Stanciu, directorul general al eMag. Pe lângă Ferrari, există și alte produse pe care românii și le doresc. Astfel, la eMag de Black Friday 2019 se vând nu mai puțin de 70.000 de televizoare (inclusiv la diagonale mari), 120.000 de smartphone-uri, 22.000 de laptopuri, 21.000 de frigidere, 15.000 maşini de spălat, 200.000 de electrocasnice mici etc.

Nu se termină aici lista – poți achiziționa și bilete de avion – cu 50% reducere de la Blue Air, bilete la evenimente sportive (Roland Garrros, Wimbledon, finala Champions League de la Istanbul, Formula 1 – cu câteva circuite), zbor cu balonul, închirieri de conace, golf sau servicii medicale (Medicover şi Regina Maria) etc

Te-ar mai putea interesa și:

  • Dezvăluirile Vioricăi Dăncilă înainte de turul II! Pe cine ar grația dacă ar ajunge președinte
  • REDUCERE DE 81% iPhone 11 PRO Max și Samsung Galaxy Note 10 Black Friday
  • Fata de 25 de ani s-a căsătorit cu bătrânul de 70 pentru bani, dar în noaptea nunții a primit mai mult decât se aștepta. a doua zi a cerut: ,,Divorț. Imediat!”. Ce s-a întâmplat în noaptea nunții
  • FOTO. Cum arată acum Simona Sensual! În tinerețe poza dezbrăcată, acum a renunțat la lumea mondenă și la numele de scenă!
  • Laurențiu Duță, solistul 3 Sud Est, a ajuns la spital. Ce a înghițit? I s-a înfipt în esofag
  • BLACK FRIDAY şi CEAUŞESCU. Cine s-ar fi gândit la combinaţia asta? Şi totuşi este adevărată, EXISTĂ O LEGĂTURĂ VIRALĂ
  • Laurențiu Duță, aproape de moarte! Solistul 3Sud-Est, de urgență la spital: Mărturie tulburătoare
  • Nu le-au încăput banii în valize! 3 români au luat la pariuri 270.000 de euro din biletele puse pentru distracție!
Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More