Cel mai ignorant presedinte al tuturor timpurilor la nivel mondial: IOHANNIS

0 42

Iohannis se poate clasa cu usurinta pe locul unu la categoria celui mai penibil raspuns dat vreodata unui cetatean. Cantarind activitatea si raspunsurile sale de pana acum, dar si faptul ca presedintele nu e in stare sa tina un discurs decat sa citeasca de pe prompter, chiar si asa in mod latent si intarziat, Iohannis poate fi catalogat presedintele cu coeficientul de inteligenta cel mai scazut dintre toti presedintii ai tuturor timpurilor. Un exemplu de letargie marca Iohannis a fost in Israel, in timpul vizitei, cand presedintele a tinut un speech citit de pe foaie, in loc sa raspunda intrebarilor omologului sau, fiind parca programat mental sa faca anumite gesturi.  Un calup de raspunsuri specifice lui Iohannis suna cam asa: „sunt ingrijorat, urmaresc cu atentie, pas cu pas”.

Studiind cu atentie comportamentul presedintelui Iohannis de la inceputul mandatului sau pana acum, presedintele poate fi comparat in actiuni, gesturi si vorbe nu mai departe de actiunile unui copil de 6 ani. Memorabil fiind aici gestul de aruncare al paltonului in clipa in care nu i-a fost ceva pe plac. Pe langa asta din punct de vedere psihologic, individul pare foarte timorat si impietrit, ca si cum ar fi suferit traume majore in trecut. Exista mai multe explicatii pentru conduita sa, ar putea fi controlat mental, hipnotizat, ori are un grad de retard care il impiedica sa tina un dialog normal cu publicul, presa, decat daca i se scrie dinainte ce sa faca.

Este interesant ca actualul presedinte are totusi studii de fizica, practicand cativa ani meseria de pedagog, neavand insa niciun rezultat remarcabil nici in acest domeniu, fapt ce intareste  ipoteza ca nivelul lui de inteligenta este scazut, el memorand doar mecanic anumite notiuni, fiind exemplul cel mai bun ca un om cu studii poate sa aiba un IQ mai scazut decat un maturator de strada, sau cum a afirmat Petre Tutea, diferenta intre un savant si o baba murdara pe picioare care se roaga la Hristos.

Cu certitudine omul nu e potrivit pentru meseria de presedinte, neavand niciunfel de prestanta, in primul rand datorita handicapului de a se exprima, neavand spontaneitate, prezenta, diplomatie, chiar si educatie, probabil avand talent la altceva, sporturi, design interior etc.

In concluzie, raspunsurile dar si actiunile sale unice in istorie, il pot clasa la ora actuala,la nivel mondial ca presedintele cu raspunsul cel mai lipsit de inteligenta dat vreodata unui cetatean, urmariti video-ul de mai jos

Recomandari