Cel mai bun șef din lume. A făcut cadou angajaților 400 de apartamente și 1.260 de mașini!

0 62

Savji Dholakia, un miliardar indian din regiunea Surat, afacerist cunoscut în industria diamantelor la nivel mondial, este considerat cel mai bun șef din lume. Acesta le-a dat angaților lui cadouri în valoare de 7.7 de milioane de dolari.

Miliardarul, fondatorul companiei Hare Krishna Exports, se pare că știe cum să-și motiveze salariații pentru a-și atinge targeturile în vânzări. El a oferit la 1.700 de angajații cu cele mai bune rezultate cu cadouri costisitoate precum 400 de apartamente, 1.260 de mașini și bijuterii de lux.

Acordarea acestor bonusuri a fost anunţată informal în cursul săptămânii şi este legată de celebrarea a 50 de ani de activitate a companiei.

Astfel de cadouri au devenit deja o tradiţie în cadrul companiei. Dholakia le-a oferit și anul trecut cadou angajaţilor săi 491 de maşini şi 200 de apartamente. El susține că vrea ca cei 5.500 de angajați ai lui să aibă fiecare propria mașină și propria casă. „Scopul nostru este ca fiecare angajat să aibă propria casă și mașină în următorii cinci ani. Așa că an decis să le oferim cadou mașini, case și bijuterii”, a explicat miliardarul.

Savji a devenit celebru în întreaga lume și după ce și-a trimis fiul să lucreze ca muncitor, pentru ca acesta să înveţe valoarea reală a banilor.

Recomandari