The news is by your side.

Cel mai ascuns secret al lui Fuego a iesit la iveala: „Am ascuns pentru ca nu am considerat ca trebuie sa o spun in gura mare”

0 4

Paul Surugiu, cunoscut drept Fuego, a vorbit recent despre viata sa personala si a dezvaluit proiectul sau de suflet.

Artistul isi doreste sa ajute artistii aflati la ananghie. Paul Surugiu picteaza, iar banii pe care ii obtine din vanzarea tablourilor, ii doneaza artistilor care au o situatie financiara precara.

„Da, e adevarat! Proiectul meu se cheama Arta pentru suflet si multa vreme am tinut secret acest lucru pentru ca nu vreau sa fac din asta un subiect pentru mass-media. Sunt aproape 50 de artisti pe care i-am ajutat. I-am adus bucurie pe chip maestrului Ilie Micolov, dar si altora”, a dezvaluit Fuego.

Iata cum arata vila lui Fuego. Vecinii lui: „Are sofer personal, iar o doamna ii face cumparaturile”. Are camere de supraveghere peste tot si o curte imensa

Fuego este unul dintre cei mai indragiti solisti de muzica populara, atat in Romania, cat si la noi. Artistul nu si-a etalat niciodata in public viata personala, dar nici faptul ca ar trai in lux, asta chiar daca se stie ca el castiga bani grei din industria muzicala.

Daca v-ati asteptat ca locuinta in care sta Fuego sa arate ca un adevarat palat, nu e deloc asa. Desi casa cantaretului iese cu mult in evidenta fata de locuintele vecinilor, mai ales ca are si un acoperis impunator, locul nu da pe afara de lux.

Jurnalistii de la libertatea.ro au vorbit si cu cativa dintre vecinii lui Fuego, care spun ca acesta are si sofer personal. ”Este un baiat respectuos, nu are obiceiul sa vina la magazine, ii face cumparaturile o doamna angajata, ori la mat, dar sta de vorba cu oricine. Fuego e ardeleanul nostru care vorbeste si canta frumos. Zilele trecute, a oprit pe marginea drumului, soferul il astepta in masina si el manca cirese din pom”, povesteste o doamna care locuieste in apropiere de Paul Surugiu.

Pentru a trai in liniste, departe de zarva Bucurestiului, Fuego a ales sa-si construiasca o locuinta in satul Balteni din Ilfov. Chiar daca are o locuinta simpla, aceasta este foarte bine protejata. Vecinii lui Paul Surugiu mai spun ca, pe langa gardul destul de inalt, curtea este impanzita de camere de supraveghere, asa ca oricine ii trece pragul neinvitat, sa fie imediat observat.

Din curte, Fuego are o priveliste minunata spre un lac din apropiere
Curtea mai are si o gradina mare cu gazon ingrijit, o bucatarie de vara, dar si o priveliste absolut minunata spre un lac din apropiere.