Ceausescu vroia ca romanii sa aibe cele mai mari salarii din Europa si tara sa se dezvolte la nivelul DUBAI sau ABU DHABI dupa ce ar fi scapat de datoriile la FMI

0 63

Exact ce spunea Ceausescu intr-un mare discurs: Cum pot EI sa vorbeasca de egalitate, cand ei dau tarilor in curs de dezvoltare 100 de dolari pe cap de locuitor? Ceausescu vroia ca romanii sa aiba cele mai mari salarii din Europa, iar dupa ce scapam de datoria la FMI sa faca din Romania o putere mondiala care sa imprumute pe altii, dar sa nu ii jecmaneasca asa cum o facea FMI, iar la infrastructura sa creeze un megaDUBAI…. unde am fi fost astazi cu un Ceausescu la carma tarii dupa 26 de ani, daca el in 25 de ani a construit o tara, industrie, statiuni turistice, scoli, spitale, aeroporturi, strazi, autostrazi, masini, tractoare, camioane, avioane, agricultura, milioane de locuinte…cate performante sportive, ingineresti, intelectuale ar mai fi dat Romania de atunci? La ce dimensiunie ar fi crescut populatia? Am fi fost vreo 40 de milioane de Romani ( mai aveam pana ii ajungeam pe nemti cu 80 de milioane).

Ceausescu cand a vazut ce jogodii sunt cei din occident, s-a gandit sa faca afaceri cu arabi ( dar cu cine nu a facut el afaceri). Planul de dezvoltare pe care il vedeti astazi in derulare in tarile arabe este o idee a lui Ceausescu. Ceea ce vedeti acolo, am fi putut fi noi daca nu l-am fi asasinat pe Ceausescu si nu am fi lasat imperialistii masoni sa preia puterea peste tara noastra.

La ora actuala am fi fist cea mai puternica industrie din lume, in toate domeniile posibile. Am fi avut poate si energia libera, deoarece se investea mult in inventii si in noi descoperiri. Altii ar fi venit la noi sa lucreze, asa cum pleaca romanii astazi pe dincolo. Un vis prea frumos nu?

Recomandari