Cea mai sexy șoferiță de TIR din România. Face ravagii pe șosele cu iubitul ei, Cătălin

0 47

Cea mai sexy şoferiţă de TIR din România are doar 26 de ani, este blondă şi conduce o cisternă gigant de peste 40 de tone

Originară din Botoşani, Elena ar putea participa oricând la un concurs de frumuseţe, doar că tânăra a vrut altecava de la viaţă şi pare că a reuşit, deşi nu i-a fost deloc uşor să activeze într-un domeniu rezervat mai ales bărbaţilor.

Conduc o cisternă care transportă substanțe toxice, corozive, inflamabile, acetonă, etc. Unii îmi spun că sunt nebună, alţii mă consideră inconştientă, dar e ceea ce îmi place. Mi-am botezat capul tractor Cătălin. Este iubirea mea. Mai ales de când sunt singură, avem grijă unul de celălalt. Poate pentru unii camionul e doar o maşină, pentru mine e mult mai mult, e un prieten de nădejde”, spune Elena, potrivitbotosaneanul.ro.

Fetei nu i-a fost însă ușor, cum era și de așteptat în acest domeniu rezervat parcă bărbaților. Nu a primit nicio şansă de la nimeni, inclusiv angajatorul privind-o pe Elena destul de circumspect, mai ales că ea este genul de fată care nu pleacă la drum fără să fie aranjată și machiată, potrivit jurnaliștilor de la ziarul libertatea. A avut însă un vot de încredere şi sprijin din partea unui prieten, care a girat pentru ea.

Deși a reușit să învingă prejudecățile și clienții s-au obișnuit cu prezența ei ”exotică”, chiar şi acum, după doi ani, mulţi o întreabă unde este şoferul, când vine vorba de descărcat cisternele.

Citeste mai multe pe botosaneanul.ro

Recomandari