Ce VICTORIE!!! Simona Halep o BATE pe SHARAPOVA pentru prima data in cariera

0 38

Simona Halep a învins-o, într-unul dintre cele mai bune meciuri din carieră, pe Maria Sharapova, 6-2, 6-2, în doar 72 de minute, oprind seria de șapte înfrângeri în fața rusoaicei.

„Dacă Simona va continua așa, Sharapova nu-i poate face nimic”, spuneau comentatorii WTA TV în timpul meciului. „Așa” a însemnat un retur excepțional, un serviciu mai bun ca oricând în astfel de meciuri, o deplasare la nivelul ei obișnuit, adică grozavă, și o abilitate de a o manevra pe Sharapova de-a latul terenului, astfel încât erorile rusoaicei au curs la foc automat, 39 în total. Sharapovei i-au rămas puține opțiuni, iar Simona a închis orice fereastră cu un număr impresionant de erori neforțate: doar 6 în tot meciul, doar una în primul set.

Simona și-a pierdut doar o dată serviciul în meci (74 la sută pe primul) și a câștigat 56 la sută din puncte jucate pe retur.

După un astfel de meci, e simplu de uitat că au fost abia optimile de finală. În sferturi, Simo o va întâlni pe învingătoarea dintre Agnieszka Radwanska și Daria Kasatkina, meci care urmează să se joace azi. Tot azi, Monica Niculescu a pierdut cu Shuai Peng, 6-3, 6-2.

Recomandari