Ce spune șoferul care a spulberat pe trecerea de pietoni o mamă și fetița ei de un an. Mama a murit, fetița este în comă, traversau regulamentar

0 52

O mamă și fetița ei de un an și jumătate au fost spulberate pe o trecere de pietoni din Suceava. Mama a murit la spita iar micuța este în comă.

Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. În imagini se observă cum şoferul o loveşte pe femeia care traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni, cu căruciorul în care se afla fiica ei de un an şi jumătate. Impactul a fost atât de puternic încât mama şi copila au fost aruncate la aproape 30 de metri distanţă.

Conducătorul auto, în vârstă de 26 de ani, susţine că nu a putut evita accidentul.
″- Ea a venit dintre maşini exact pe banda mea. Nu am frânat. Am vrut să o evit, dar ea a sărit cu căruciorul în faţa mea.
– Dar nu trebuia să încetineşti la trecere?
– Da. Trebuia. Îmi pare rău. Foarte rău. Aveam şi un pic de viteză. Vreo 70 km/h.”

Victimele au fost transportate de urgenţă la spital.

Diana Munteanu, medic UPU Suceava, citată de Stirile Pro Tv.: “Mama copilului a fost adusă în stop cardio respirator de către echipajul SMURD, cu manevre de resuscitare în curs, iar copilul în stare foarte gravă, dar stabil hemodinamic. Manevrele de resuscitare au început încă de la faţa locului de echipajul TIM şi de doi medici care treceau pe acolo, care lucrează deasemenea la spital.”

Din păcate, femeia de 40 de ani şi-a dat ultima suflare, în ciudat eforturilor depuse de medici. Între timp, şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Oamenii spun că zona este extrem de periculoasă pentru pietoni.

Femeia care a murit a fost, până să intre în concediu de maternitate, purtător de cuvânt al Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi de la Fălticeni.

Recomandari