Ce a pățit un român care voia să ajungă în Grecia cu mașina: ”OCOLIȚI NENOROCIREA DE BULGARIA!”

Un român îi mulțumește lui Dumnezeu pentru că a ajuns acasă teafăr și cu banii în portofel. Constantin Ștefan a povestit pe pagina lui de Facebook cum a fost la un pas să fie tâlhărit în Bulgaria.

Constantin Ștefan plecase într-o vacanță în Grecia și a ales cel mai cunoscut drum. Nu a avut niciun fel de probleme până când a ajuns în Stara Zagora. Aici, a ales drumul nou către Vama Makaza, pentru a ocoli gropile de pe șoseaua veche. Acum regretă această decizie.

Mai mulți bulgari au încercat să îl jefuiască și au aruncat cuie pe drum, pentru a-l forța să oprească.

1466411603-5779-cauciuc

“Acest cauciuc este nou, nu are 500 km, si are 6 cuie luate in timpul mersului la nenorcitii de Bulgari, Stara Zagora, drumul nou, care duce in Grecia, pe la vama Makaza .Ocoliti nenorocirea de Bulgaria si mergeti prin Serbia pe la Turnu Severin . Am avut noroc ca nu am oprit si deja alergau dupa mine 10-12 persoane. Dați Share!”, a povestit barbatul.

La fel au pățit și români care au mers in concediu în țara vecina. Bulgaria a fost şi rămâne o destinaţie de vacanţă plină de capcane, iar reclamaţiile românilor cărora hoţii le-au distrus vacanţa curg una după alta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *