Absolventul unui liceu din Oradea, care s-a spânzurat a doua zi după ce susținuse Bacalaureatul, a obținut la examen media 9,25, ocupând locul al 29-lea dintr-un total de 119 candidați din liceul pe care îl terminase, potrivit Mediafax.

Potrivit site-ului pe care Ministerului Educației Naționale a publicat, luni, rezultatele la Bacalaureat, adolescentul, care a absolvit Liceul Teoretic „Aurel Lazăr“ din Oradea, a obținut nota 9,1 la Limba şi literatura română, 9,85 la Istorie şi 8,8 la Geografie, media finală fiind 9,25.

Astfel, cu acest rezultat, tânărul a ocupat locul 29 la nivel liceului la care a studiat, din cei 119 candidaţi care au susținut examenul de Bacalaureat.

Citeste si:

Surse din cadrul sistemului de învățământ din Bihor au declarat, luni, corespondentului Mediafax, că adolescentul, care era din localitatea Alparea, și a avut rezultate bune și în anii liceului, excela la limbi străine, în special la limba chineză, fiind admis la o universitate din China.

Tânărul a fost înmormântat, luni, în localitatea natală. El a fost găsit spânzurat de crengile unui copac pe o stradă din oraș, la o zi după ce susținuse examenul de Bacalaureat.