Ce notă a luat la BAC tânărul din Oradea care s-a sinucis după ultima probă

0 60

Absolventul unui liceu din Oradea, care s-a spânzurat a doua zi după ce susținuse Bacalaureatul, a obținut la examen media 9,25, ocupând locul al 29-lea dintr-un total de 119 candidați din liceul pe care îl terminase, potrivit Mediafax.

Potrivit site-ului pe care Ministerului Educației Naționale a publicat, luni, rezultatele la Bacalaureat, adolescentul, care a absolvit Liceul Teoretic „Aurel Lazăr“ din Oradea, a obținut nota 9,1 la Limba şi literatura română, 9,85 la Istorie şi 8,8 la Geografie, media finală fiind 9,25.

Astfel, cu acest rezultat, tânărul a ocupat locul 29 la nivel liceului la care a studiat, din cei 119 candidaţi care au susținut examenul de Bacalaureat.

Surse din cadrul sistemului de învățământ din Bihor au declarat, luni, corespondentului Mediafax, că adolescentul, care era din localitatea Alparea, și a avut rezultate bune și în anii liceului, excela la limbi străine, în special la limba chineză, fiind admis la o universitate din China.

Tânărul a fost înmormântat, luni, în localitatea natală. El a fost găsit spânzurat de crengile unui copac pe o stradă din oraș, la o zi după ce susținuse examenul de Bacalaureat.

Recomandari