Ce le-a spus Nadia Comăneci americanilor cu privire la Simona Halep. Zeiţa de la Montreal vorbeste despre şansele româncei de a deveni nr.1 în lume

0 22

Nadia Comăneci se află la New York, unde va promova documentarul „Winning”, în care este protagonistă alături de alte nume mari ale sportului, precum Martina Navratilova, Edwin Moses, Jack Nicklaus şi Esther Vergeer.

Nadia  le-a vorbit americanilor despre Simona Halep şi despre parcursul acesteia în lumea tenisului, predând o lecţie de echilibru şi eleganţă.

„Va ajunge numărul 1 în propriii termeni, nu după previziunile cuiva. A pornit de pe loccul 150 şi a câştigat multe turnee. În cele din urmă, va ajunge acolo. Va câştiga un Grand Slam şi va fi numărul 1, apoi vor fi întrebări dacă va putea să o facă din nou. Datorită succesului ei, mulţi copii vor să joace tenis în România. Este extraordinar pentru România şi sunt convinsă că va fi în curând numărul 1”, a spus Nadia Comăneci pentru New york Post..

Nadia o va susţine pe Simona Halep, din tribune, la meciul de la US Open, pe care îl va juca împotriva Mariei Şarapova. Cele două sunt prietene destul de bune, dar chiar şi aşa fosta gimnastă nu-şi perimte să-i dea sfaturi Simonei. „Să socializăm şi să fim împreună înseamnă mult pentru amândouă. Nu mă pot băga în pregătirea ei tehnică, dar cred că, ţinând cont de experienţa mea în gimnastică, ai nevoie de multă încredere în tine tot timpul şi de tone de repetiţii ca să fii la cel mai înalt nivel. La fel ca în tenis, capeţi încredere dacă repeţi mult în gimnastică. Încrederea îţi oferă consistenţă, iar consistenţa îţi dă încrederea că poţi face asta în fiecare zi”, a mai afirmat Nadia Comăneci.

Recomandari