Ce drama! Ultima fotografie cu cei trei copii ai miliardarului Asos, Anders Povlsen, uciși în Sri Lanka

Miliardarul Asos, Anders Povslen (46 de ani), se afla în Sri Lanka la momentul atacurilor teroriste care au ucis peste 300 de oameni, în ziua Paștelui Catolic. Trei din cei patru copii ai celui mai bogat om din Danemarca au fost uciși în atentate.

Miliardarul Anders Povlsen a fost întotdeauna foarte discret în ceea ce privește familia lui și niciodată nu a dat detalii despre copiii lui, nici măcar vârsta lor. Tot ce se știe în mod public este numele lor: Agnes, Alma, Astrid și Alfred. Pe 21 aprilie, în timp ce se afla la un hotel de lux din Colombo, trei dintre copiii patronului Asos au fost uciși în atentatele care au îndoliat Sri Lanka. Cu doar câteva zile înainte de tragedie, pe contul de Instagram al unuia dintre copii a fost postată o fotografie din vacanță, care ulterior a fost scoasă, imediat după ce informația dispariției lor a fost făcută publică.

Miliardarul Anders Povlsen nu a vrut să divulge numele copiilor care au murit în atentatele din Sri Lanka
Un purtător de cuvânt al acestuia a confirmat informația.

„Pot confirma că trei copii au fost ucişi. Nu avem alte comentarii şi vă rog să respectaţi dreptul la intimitate al familiei în aceste momente”, a declarat purtătorul de cuvânt. Anders Povlsen a refuzat să divulge indentitateac copiilor. De asemenea, el nu a precizat dacă se afla în vacanță și cu alte rude, la momentul tragediei din Colombo. Miliardarul și copiii lui se aflau în vizită în Sri Lanka cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Ce avere are Anders Povlsen, patronul Asos

Anders Povlsen este cel mai bogat om din Danemarca. Averea sa a fost estimată la 7,9 miliarde de dolari, potrivit informațiilor făcute publice de Forbs. Miliardarul și soția lui, Anne Storm Pedersen, dețin aproximativ 80.000 de hectare de pământ în Scoția și militează pentru protejarea zonei și prezervarea acesteia.

Anders Holch Povlsen deţine lanţul internaţional de îmbrăcăminte Bestseller, fiind, de asemenea, cel mai mare acţionar unic al companiei de retail online de îmbrăcăminte şi cosmetice Asos.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More