Ce drăgălaşă e fetița lui Marcel Pavel! Artistul este un tată mândru

0 49

Comoara lui Marcel Pavel, Ioana Iuvenalia Pavel, este răsfățata familie. Când au aflat că urmează să devină părinţi,  amândoi au rămas cu gura căscată la propriu. Dar au aşteptat-o cu mare drag.  Celebrul cuplu are doi băieţi, pe Sasha (18 de ani) şi pe Richard (21 de ani), ambii cu talent muzical. Totuşi, Sasha a ales să studieze management artistic în Anglia, la Canterbury Christ Church University.

Marcel Pavel are o minunăție de fetiță, de care este extrem de mândră. Tată a doi băieți mari, Richard (22 ani) și Sasha (19 ani), artistul și soția lui, Violeta, au rămas mască, în urmă cu mai bine de 5 ani, atunci când au aflat că vor mai avea încă un copil.

Însă, acum fetița este bucuria întregii sale familii. Iuvenalia poartă numele bunicului ei din partea mamei și seamănă foarte bine cu tatăl ei. ”Fericire în mijlocul naturi!”, a scris Marcel Pavel în dreptul imaginilor cu fiica lui, pe care le-a postat pe Facebook.

“Eu mai fac vocalize pe acasă și ea nu prea suportă chestia asta. Nu-i place. Vocea mea destul de rezonantă o cam deranjează, chiar dacă eu studiez într-o altă cameră. Mai ales că, de cele mai multe ori, în acele momente, ea se uită la desene animate, Atunci strigă să mai tac că o doare capul sau o dor urechile”, recunoaște Marcel.

Micuţa este foarte talentată la desen

”Pur şi simplu, m-am uitat pe internet la diferite şcoli, profile şi m-am gândit cam ce aş vrea să fac. E frumos şi foarte civilizat oraşul”, a spus Sasha într-un interviu”. Chiar şi Marcel e încântat de alegerea fiului: “Eu şi soţia mea l-am vizitat pe Sasha acum vreo două luni şi am fost extrem de încântat de acel oraş. Este superb! Jur că da! Ne-ar plăcea la nebunie să ne mutăm în Canterbury, dar eu unul nu pot s-o fac, pentru că am un rost aici”, a spus Marcel Pavel.

Dar, acum, legea în casă o face fiica lor, Iuvenalia: ”E un copil foarte reuşit, plin de dinamică, cu personalitate foarte puternică, face numai ce-şi doreşte. Când n-o interesează ce îi spui se face că plouă şi-şi vede mai departe de treaba ei. Şi nu suportă să facă poze!”, a povestit amuzat artistul. Iuna, aşa cum o alintă părinţii, are ureche muzicală însă îi place mai mult să deseneze: “Iuvenalia are ureche muzicală, dar nu se compară cu băieţii. În schimb, pictează. Îi place foarte mult să combine culorile, e foarte interesant ceea ce face pentru vârsta ei”, a mai lăudat-o Marcel Pavel, pe micuţa lui.

Sursa: click.ro

Recomandari