Ce avere are „Blonda lui Vâlcov”. A picat cinci teste orale pana a propulsat-o PSD direct in frunte ANAF

0 57

Mihaela Triculescu a ajuns ditamai şefă a Fiscului doar pe seama relaţiei personale cu Darius Vâlcov, premierul de facto al României, condamnat la opt ani de închisoare cu executare pentru corupţie.

„Blonda lui Vâlcov” nu are un CV rezonabil şi a picat cinci teste orale, la concursurile pentru diverse posturi în sistem, înainte de a fi propulsată de PSD-ALDE direct la şefia ANAF. Legea care obligă demnitarii şi funcţionarii să-şi declare averile e încă în vigoare (până când n-o vor masacra cei din majoritatea parlamentară), prin urmare Mihaela Triculescu şi-a publicat declaraţia de avere.

Un teren intravilan şi două apartamente în Craiova, precum şi un autoturism Audi A3 şi un cont bancar sunt bunurile din declaraţia de avere a preşedintelui ANAF Mihaela Triculescu, publicată pe site-ul instituţiei.

Apartamentele au suprafeţe de 63, respectiv 62 de metri pătraţi şi au fost achiziţionate în 2007 şi 2018. Contul bancar este deschis la Libra Bank şi are o valoare de 81.207 lei. În cel mai recent an fiscal Cabinetul Individual de Insolvenţă Triculescu Mihaela a avut venituri de 59.220 lei.

Recomandari