Ce au scris maghiarii după accidentarea horror a Cristinei Neagu din meciul direct.

0 54

Cristina Neagu a suferit o accidentare gravă în meciul de aseară împotriva Ungariei. Accidentarea Cristinei Neagu a fost tratată pe larg de toate siteurile de specialitate din Vest.

Acest subiect a fost tratat și în presa de la Budapesta.

“Şoc la Nancy! Jucătoarele au început să ţipe şi să plângă când una dintre cele mai bune jucătoare din lume s-a accidentat”, titrează net.hr, care apoi explică faptul că sunt şanse mari ca sportiva noastră să aibă ruptură de ligamente încrucișate, informează digisport.ro.

Sursa citată vorbeşte despre programul extrem de aglomerat de la European, unde sportivele au foarte puţin timp de odihnă între meciuri. În condiţiile în care toate partidele se joacă la o intensitate foarte ridicată, e de la sine înţeles că apariţia accidentărilor e doar o chestiune de timp.

“Trebuie să ne protejăm jucătoarele într-un fel sau altul. Fetele sunt distruse una câte una. Am în acest moment şase sportive acasă din cauza accidentărilor”, a spus selecţionerul maghiarelor, Kim Rasmussen.

Cristina Neagu s-a accidentat grav și va lipsi de pe teren cel puțin 6 luni. Nicoleta Alexandrescu, team managerul naționalei de handbal a României a precizat ce se va întâmpla în viitorul apropiat cu cea mai bună jucătoare a lumii.

Cristina Neagu s-a accidentat grav pe finalul meciului cu Ungaria, iar verdictul este unul crunt: ruptură de ligamente încrucișate. Sportiva noastră a fost scoasă pe targă în partida cu Ungaria și va ajunge foarte curând pe masa de operații. Căpitanul naționalei va rămâne însă în Franța pentru a le susține pe colegele sale în semifinala cu Rusia.

“Da, Cristina are ruptură a ligamentelor încrucișate. Staff-ul medical va lua o decizie, alături de Cristina și vom vedea ce se va întâmpla. Cristina va rămâne alături de noi, este căpitanul echipei și e normal să rămână. Fetele vor lupta și prezența Cristinei este foarte importantă pentru fete. Accidentarea a fost un șoc. Fetele s-au adunat, au vorbit foarte mult aseară împreună cu Cristina, ceea ce e foarte bine. Azi e o zi de deplasare, va fi destul de multă agitație. Abia după prânz ne vom putea liniști puțin. Bazaliu va ajunge astăzi” a declarat Nicoleta Alexandrescu

Recomandari